Ξανθιές, Μελαχρινές, Κοκκινομάλλες! Nτύσου ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου!

Έχουμε μάθει πως οι βασικοί κανόνες για να κάνεις σωστές στιλιστικές επιλογές είναι να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου τον τόπο, τον χρόνο και τον σωματότυπο σου. Με άλλα λόγια να προπονηθείς έτσι ώστε να ξέρεις τι σε κολακεύει και τι όχι και με ψυχραιμία να επαναφέρεις τον εαυτό σου σε τάξη όταν θέλεις να κάνεις παράτολμες επιλογές που ίσως να τονίσουν τις ατέλειες σου.

Δεν είναι όμως οι μόνοι τρεις κανόνες αφού η απόχρωση της επιδερμίδας σου αλλά και το χρώμα των μαλλιών σου καθορίζουν επίσης το αν κάτι σε κολακεύει ή όχι. Σίγουρα σου έχει τύχει να δοκιμάσεις κάτι και τελικά το χρώμα αυτό να σου πουν όλοι και να το βλέπεις και από μόνη σου πως μάλλον σε κάνει να δείχνεις χλωμή ή ακόμη και να εξαφανίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Υπάρχουν κάποια χρώματα που βοηθούν πολύ στην ανάδειξη του καλύτερου σου εαυτού και η fashion editor μας χωρίζει σε ξανθιές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες και προτείνει ρούχα και αξεσουάρ που θα μας δώσουν extra bonus στιλ.

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τις επιλογές που σου δίνει το TLIFE

/
Είναι αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό χρώμα! Είναι αυτό που εξιτάρει τη φαντασία και σε κάνει να θέλεις να γυρίσει η κοπέλα και να δεις το πρόσωπό της. Είναι κρίμα λοιπόν να μην κάνεις σωστές χρωματικές επιλογές ώστε να αναδείξεις το ξανθό σου μαλλάκι. Φόρεσε γήινα χρώματα όπως η μπεζ απόχρωση, η καφέ και η μπλε. Τα ρούχα με χρυσές πινελιές μοιάζει να αναδεικνύουν τα ξανθά σου μαλλιά ενώ χρωματικές υπερβολές όπως τα φλούο χρώματα είναι καλό να αποφεύγονται. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.

/
Κόκκινο της φωτιάς και βάλε φωτιά στη νύχτα! Είναι το χρώμα σου και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, το κάνει το ρούχο σου από μόνο του. Το μαύρο όπως και το λευκό είναι τα δυνατά χαρτιά που κρύβεις στο μανίκι σου. Ενώ τα ανοιχτόχρωμα ροζ, το χακί και το καφέ είναι τα χρώματα που κολακεύουν την απόχρωση των μαλλιών σου. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία να δεις τι σου προτείνει η fashion editor.

/
Τα βαθιά χρώματα της φετινής σεζόν είναι ιδανικά για εσένα με το πράσινο (κυπαρισσί), το μπλε σκούρο, το βαθύ ροζ και το κίτρινο (σκούρο) να κατακλύζουν τη ντουλάπα σου. Απόφυγε τα μπορντό και τις κόκκινες αποχρώσεις στα ρούχα σου αφού δεν θα επιτρέψουν στα μαλλιά σου να αναδειχθούν σωστά. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία να δεις τις επιλογές που σου προτείνει η fashion editor.

Read More

And More