Τα πιο hot μαγιό της αγοράς με 50, 100 και 150 ευρώ!

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχεις ήδη κάνει τις πρώτες σου βουτιές στη θάλασσα και γιατί όχι να έχεις ήδη αποκτήσει το μαγιό της φετινής σεζόν. Ποτέ όμως ένα δεν είναι αρκετό, ιδιαίτερα όταν η τιμή του είναι τόσο οικονομική που σου επιτρέπει να έχεις πολλά διαφορετικά στιλ και κοψίματα ανάλογα με τη διάθεση και τη τοποθεσία.

H Σοφία Σούζα, fashion editor του TLIFE βγήκε στα μαγαζιά, έψαξε και βρήκε τα πιο όμορφα και μοδάτα μαγιό σε διαφορετικά κοψίματα και στιλ ώστε να ικανοποιήσει όλους τους σωματότυπους, όλες τις επιθυμίες αλλά και όλα τα πορτοφόλια.

Ρίξε μια ματιά σε όλα τα μαγιό που διάλεξε και σου προτείνουμε για φέτος το καλοκαίρι! Ενώ μην χάσεις την ευκαιρία να δεις τα στιλ που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι κάνoντας “κλικ” εδώ .


Μπορείς πανεύκολα να έχεις όσα μαγιό θέλεις σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα αφού μπορείς να βρεις μαγιό με στιλ στις πιο οικονομικές τιμές. Η Σοφία σου επέλεξε τα μαγιό που αγγίζουν τα 50 ευρώ, μία οικονομική επιλογή που θα σε ανανεώσει. Δες όλα τα στιλ με ένα “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Αν μπορείς να δώσεις το κάτι παραπάνω για να αποκτήσεις το μαγιό των ονείρων σου μπορείς πολύ εύκολα να βρεις σχέδια και κοψίματα που θα κολακέψουν το σώμα και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στην πλάζ. Για να δεις τις επιλογές που αγγίζουν τα 100 ευρώ κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Πολλές είναι αυτές που θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να αποκτήσουν ένα κομμάτι για την παραλία που θα είναι μοναδικό μειώνοντας τις πιθανότητες να φοράνε όλες το ίδιο. Για να δεις τα μαγιό που αγγίζουν τα 150 ευρώ μπορείς να κάνεις “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.

Read More

And More