Gucci σκάφος, Chanel ψαροντούφεκο, Lanvin μάσκα ύπνου…. και άλλα “τερτίπια” πολυτελείας!

Εδώ και αρκετά χρόνια επικρατεί ένα έντονο logo -mania που σε κάνει να αναρωτιέσαι από πού προήλθε όλο αυτό. Κοινωνικοπολιτικά εξηγείται εύκολα και εμπεριστατωμένα αλλά νομιίζω πως ούτε τη διάθεση έχεις ούτε και το χρόνο να ασχοληθείς. Δέχεσαι πως υπάρχει και ανάλογα με το πόσο σε αντιπροσωπεύει το προσαρμόζεις στη ζωή σου.

Εάν είσαι λοιπόν στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τα labels αυτό θα είναι η αποθέωσή σου! Σου προτείνω να κάτσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις το roll down της σελίδας.
Εάν είσαι από την άλλη πλευρά της όχθης, που τα θεωρεί αδιάφορα και χωρίς λόγο υπάρξης, ίσως και κιτς… ρίξε μια ματιά, έτσι, για να έχεις κι εσύ άποψη, βρε αδερφέ!

Βλέπεις ανυποψίαστα τις καινούριες συλλογές των αγαπημένων σου σχεδιαστών και λες “Α! ωραίες οι φούστες, τα φορέματα, τα αξεσουάρ, άντε και τα είδη σπιτιού”. Πως θα σου φαινόταν όμως εάν σου έλεγα πως μπορείς πέρα από Trussardi παντελόνι να βρείς Trussardi ποδήλατο, Chanel ψαροντούφεκο, Hermes ελικόπτερο, Paul Smith μπάλα ποδοσφαίρου, Μarc Jacbs σανίδα του surf και Lanvin μάσκα ύπνου;

Mπορεί να θεωρείς πως δεν ισχύουν αυτά που διαβάζεις ή πως δεν υπάρχει κόσμος που θα τα αγοράσει. Θέλω να σε ενημερώσω λοιπόν πως οι οίκοι είναι επιχειρήσεις και πως δεν θα κατέφευγαν στη δημιουργία τέτοιου είδους gadget πολυτελείας χωρίς να πιστεύoυν πως υπάρχουν αγοραστές εκεί έξω.

Το tlife.gr σου παρουσιάζει κάποια από τα πιο δημοφιλή brand gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά.

Kαι δεν μπορώ να ξεκινήσω από τον νούμερο ένα οίκο που εάν έχεις αρκετά μεγάλη οικονομική ευχέρεια μπορείς από το να ντυθείς εσύ, ο άντρας σου, το παιδί σου και ο… σκύλος σας, μέχρι να πάρεις αυτοκίνητο, ποδήλατο, ελικόπτερο, κρις κραφτ, σέλα για το άλογο.. σταματάω εδώ γιατί μπορώ να σκεφτώ κι άλλα τόσα.
Ο οίκος Ηermes λοιπόν, έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει τα πάντα. Ό, τι μπορεί να έχεις ονειρευτεί. Δίνοντας μαζί με την αγορά τους εγγύηση πως αυτό που πήρες είναι απόλυτα chic!

Aξίζει να σημειωθεί πως είναι ένας από τους δύο οίκους που κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης σημείωσαν αύξηση εσόδων! Ο άλλος είναι ο Louis Vuitton.

Hermes


Ελικόπτερο και smart car, Hermes


Aπό αριστερά φωτογραφική μηχανή Leica, Hermes και θήκη για το i-Phone, Hermes

Το μήλο έχει ανακυρηχθεί ως το πιο δημοφιλές φρούτο παγκοσμίως. Έτσι σκέφτηκε και ο οίκος και έφτιαξε θήκη αποκλειστικά και μόνο για το μήλο.


Με σήμα το άλογο, το πιο αριστοκρατό ζώο, η Hermes δεν θα μπορούσε να μην σχεδιάσει σέλα ιππασίας. Να σου πω πως υπάρχει και ειδική μικρή σελίτσα για το σκύλο σου.

Versace

Η Donatella που η απλότητα είναι άγνωστη λέξη στο λεξικό της δεν θα πρέπει να σε εκπλήσει, αφού δεν θα μπορούσε να προσφέρει τίποτε λιγότερο από ελικόπτερο, ιδιωτικό jet και Lamborghini… Ό με τη δική της υπογραφή.

Gucci


Εάν όσο αγαπάς τη θάλασσα αγαπάς και τον οίκο Gucci το Αquariva είναι το ιδανικό δώρο για σένα.

Παγοθήκες Gucci ώστε να πίνεις νερό, ποτό, καφέ και να μην αποχωρίζεσαι ποτέ το αγαπημένο σου λογότυπο.


Yoga mat στρώμα, Gucci


Azzedine Alaia


Με απόλυτα γυναικείες αποχρώσεις έντυσε ο οίκος Azzedine Alaia τη θήκη iPad.

Christopher Kane

Ίσως το πιο στιλάτο και συνάμα retro ραδιόφωνο με την υπογραφή του Christopher Kane.


Fendi


Mε αυτόν τον οίκο υπάρχει αναμφισβήτητα μια εμμονή στη χώρα μας. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι κυρίες που από τα πολλά F που φοράνε προκαλούν ζαλάδα στους περαστικούς. Τώρα βρέθηκε το ιδανικό δώρο για εκείνες. Fendi sky decorator.
Σβήνεις τα φώτα, ξαπλώνεις στο κρεβάτι και όλο το ταβάνι σου γεμίζει με F!

Pucci


Eάν είσαι fun των χειμερινών σπορ ο οίκος Pucci σχεδίασε πέδιλα του σκι.


Τrussardi


Το ποδήλατο είναι παγκοσμίως πολύ δημοφιλές και μια τάση που έφτασε και στη χώρα μας. Ο Τrussardi το ξέρει και προσφέρει το δικό του με military design.


Κarl Lagerfeld


Το κράνος αυτό είναι σχεδιασμένο ειδικά για τους κρύους μήνες του χειμώνα με εξωτερική θήκη για το i-pod.


Μαrc Jacobs

Eάν αγαπάς το surf ο Μarc Jacobs σχεδιάζει την πιο fun σανίδα.

Tods

O oίκος Τοds δημιούργησε δερμάτινα κράνοι τα οποία είναι εξαιρετικά όμορφα και ιδανικά για βόλτες με τη vespa.

Lanvin

Mάσκα ύπνου – ιδανική για ταξίδια αφού έχει μαζί και ένα ζευγάρι παντοφλάκια. Κυκλοφορεί και σε μαύρη.


Paul Smith

Μπάλα ποδοσφαίρου Paul Smith με λουλούδια που δεν ξέρω κατά πόσο θα χαροποιήσει το αγόρι σου όταν θα την πάρει στο mini γήπεδο για να παίξει μπάλα με τα παιδιά!

PRADA


Eάν ταξιδεύεις συχνά, έχεις συνειδητοποιήσει τη σημαντικότητα του αντάπτορα. Το ίδιο και ο οίκος Prada που σου προσφέρει δερμάτινη θήκη ειδικά φτιαγμένη για τον εκείνον.


Chanel


Για να κάνεις τις μετακινήσεις σου όσο πιο chic μπορείς ο οίκος Chanel σου προσφέρει σχεδόν όλα τα μέσα με την υπογραφή του. (Λέω σχεδόν όλα γιατί δεν έχω δει ακόμα σκάφος, ελικόπτερο και jet).

Kαι όσο εσύ θα κάνεις βόλτες με το ποδήλατο Chanel (λέμε τώρα!), το αγόρι σου μπορεί να πάει για ψάρεμα (θεωρώ απίθανο να αρνηθεί να την κρατήσει (!!!)) με τη θήκη Chanel για το ψαροντούφεκο, το μαχαίρι και ό, τι άλλο μπορεί να του χρειαστεί σε μια καλή ψαριά!

Eπίσης να σου πω πως η Chanel διαθέτει και σανίδα του σκι με το λογότυπό της όπως και μπάλα του baseball.

Louis Vuitton

O γαλλικός οίκος προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία από gadgets αλλά θα σου παρουσιάσω τις θήκες του golf με την υπογραφή του.

D&G

Τέλος, οι Dolce&Gabbana δεν σκέφτηκαν μόνο εσένα και το αγόρι σου αλλά και το παιδί σας. Το λεοπάρ σωσίβιο με το λογότυπο D&G κάνει σίγουρα εντύπωση.

Read More

And More