Winter Shoes! Γόβες, μπότες ή flat; Δες τις βιτρίνες του TLIFE πριν βγεις για ψώνια…

Φέτος ο Xειμώνας έχεις έντονες αναφορές από το παρελθόν που φέρνουν και πάλι στην επικαιρότητα trends που ίσως να είχες καλά θαμένα στην ντουλάπα σου. Βγάλτα έξω λοιπόν!

Κι αν δεν είσαι σίγουρη για το τι ακριβώς μιλάμε σου λέω με λεπτομέρειες όλες τις νέες τάσεις σε ίσια, ψηλοτάκουνα και γόβες. Καλύτερα ενημερωμένη δεν πιστεύω πως γίνεται να είσαι πριν βγεις στα μαγαζιά! Κι αν σου αρέσουν αυτά που βλέπεις στη φωτογράφια δεν έχεις από το να κάνεις κλικ επάνω της και να σε οδηγήσει σε όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες για το που, πως, πόσο…


Tα φλατ παπούτσια είναι ίσως ό, τι πιο επίκαιρο και εύκολο να φορεθεί σε όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδας. Τα σουέντ boysih shoes με κορδόνι σε έντονο χρώμα είναι η μεγάλη επιστροφή της νέας σεζόν και ίσως από τις πιο κομψές επιλογές. Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο αλλά και τα μποτάκια τύπου άρβυλα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Ενώ μην παραλείψεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ένα καινούριο ζευγάρι μπαλαρίνες.


Sexy, σαγηνευτικά, έτοιμα να αποπλανήσουν. Τα ψηλά τακούνια είναι φυσικά εδώ. Αν και η τάση του Χειμώνα επιβάλει την επιστροφή των λεπτών κομψών τακουνιών, για τις λάτρεις των χοντρών platform hills φέτος η μόδα έχει αέρα 70s. Mποτάκια και γόβες με έντονα χρωμάτα και κοψίματα, πάτους και τακούνια πλατφόρμες.


Oι flat μπότες ήταν εδώ κι αρκετό καιρό στην επικαιρότητα οπότε εάν δεν έχεις ή χρειάζεσαι καινούριες ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με δερμάτινες μαύρες που θα φορεθούν παντού -όλες τις ώρες, όλες τις μέρες, σε όλες τις περιστάσεις, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Φέτος όμως έρχονται και πάλι στη μόδα οι μπότες μέχρι το γόνατο – προτίμησε να τις αποκτήσεις με πολύ ψηλό τακούνι και συνδύασε τη νέα τάση με φούστα.

Read More

And More