Leather Dresses! Όταν οι celebrities έχουν πολύ sexy διάθεση…

Φέτος η μόδα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2011-2012 έχει έντονα τα φετίχ στοιχεία. Τάση αρκετά sexy και provocative που όταν την ακούς σίγουρα σου έρχεται στο μυαλό κάτι δερμάτινο. Και πολύ σωστά σκέφτεσαι, αφού το δέρμα είναι το απόλυτο trend της σεζόν και η απόλυτη έκφραση μαζί με τα πλαστικοποιημένα αξεσουάρ, της παιχνιδιάρικα sexy φετίχ διάθεσης.

Oι celebrities το υιοθέτησαν και το προσάρμοσε η καθεμία ανάλογα με το προσωπικό της στιλ. Το TLIFE σου συγκεντρώνει αυτές που εξέφρασαν την φετίχ διάθεσή τους μέσα από το δερμάτινο φόρεμά τους. Δες πως το φόρεσαν και πάρε ιδέες για σένα.


Φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτή η ξενάγηση με άλλη από την Dita von Teese. Η βασίλισσα του φετίχ επέλεξε total black δερμάτινο φόρεμα με μανίκια που καταλήγουν σε γάντια. Το φόρεμα είναι αρκετά ανοιχτό στο λαιμό ενώ το ύψος του φορέματος έρχεται κάτω από το γόνατο.
Ίδιο μήκος άλλα άλλο στιλ επέλεξε η trend setter Sarah Jessica Parker. Το ύφος του φορέματός της είναι πιο cocktail dress. Δηλαδή κλειστό στο λαιμό που ανοίγει από τη μέση και κάτω τονίζοντας τη μέση με ένα ζωνάκι.
Ενώ η απόλυτα cool γυναίκα, Kate Moss, φόρεσε στενό-ζιβάγκο δερμάτινο φόρεμα και το συνδύασε άψογα με ζώνη με μεταλλικές λεπτομέρεις και κομψές μαύρες γόβες.


Το ίδιο ζιβάγκο φόρεμα επέλεξαν και η Αlexa Chung αλλά και η Sharon Stone. Μπορεί το φόρεμα να είναι το ίδιο με της Kate Moss το ενδιαφέρον όμως είναι ότι τρεις γυναίκες από διαφορετικές δεκαετίες το επέλεξαν, το φόρεσαν και τις έβγαλε ασπροπρόσωπες!
Η Kylie Minogue φόρεσε δερμάτινο φόρεμα κάτω από το γόνατο, τύπου ζιβάγκο αλλά με λίγο πιο ανοιχτό λαιμό και κέρδισε τις εντυπώσεις.


Πολύ πιο chic επιλογές έκαναν η Olivia Palermo που φόρεσε φόρεμα σε αρκετά απλό στιλ, με μανίκι, ευθεία γραμμή και καθόλου στενό, η Αngelina Jolie με στράπλες pencil φόρεμα που καταλήγει ακριβώς στο γόνατο αλλά και η Nicole Richie που επέλεξε να φορέσει το trend σε απόχρωση του καφέ.


Τέλος, τα βλέμματα τράβηξε η Jennifer Aniston για το πόσο sexy είναι μέσα στο δερμάτινο φόρεμά της, ενώ είναι περιττό να πω πως μαγνήτισε η Blake Lively με την πορτοκαλί επιλογή. Η Νatasha Poly έκανε ίσως την rock εμφάνιση από όλες με ζιβάγκο mini με μακρύ μανίκι και ύφασμα που θυμίζει τσαλακωμένο φόρεμα.

Read More

And More