Όλες οι fashion λεπτομέρειες από το backstage του MAD Walk!

Όταν παραβρίσκεσαι σε ένα αν μη τι άλλο λαμπερό show γεμάτο ρούχα και μουσική είναι πολύ δύσκολο να μην σε γαργαλάει να τρυπώσεις στα παρασκήνια και να δεις τι μπορεί να κάνουν όλοι αυτοί που γεμάτοι λάμψη και χάρη περπατάνε στην πασαρέλα. Πόσω μάλλον όταν δεν έχεις παραβρεθεί στο event και θέλεις να νιώσεις κι εσύ μέλος της MAD Walk παρέας! Το TLIFE παραβρέθηκε στο event, σου έδωσε live ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια του show, σου παρουσίασε όλα όσα έγιναν στο κόκκινο χαλί, τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς και τώρα σε μεταφέρει στα παρασκήνια.

Όλα όσα έγιναν λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η βραδιά αλλά και κατά τη διάρκεια του λαμπερού show είναι εδώ και ως μόδα δεν θα μπορούσαμε να σου δώσουμε κάτι άλλο εκτός από τις λεπτομέρειες που έκαναν τα ρούχα των 9 σχεδιαστών να είναι τόσο ξεχωριστά.


Το show του Απόστολου Μητρόπουλου δεν σταμάτησε λεπτό να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη! Η Δωροθέα Μερκούρη μετά το catwalk του Jean Paul Gaultier στο Madwalk του Απόστολου.


Η 80s διάθεση του Aπόστολου Μητρόπουλου ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς! Ρούχα με χρώμα και έντονες αντιθέσεις παράλληλα με το μουσικό πάντρεμα στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά έδωσαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά shows της βραδιάς που σίγουρα σε γέμιζαν με εικόνες και ρυθμό γεμάτες ευφορία.


Τα ρούχα των Delight σε παστέλ αποχρώσεις με graphic λεπτομέρεια τον κύκνο και το γιακό peter pan στα λευκά πουκάμισα.

Οι Delight, το σχεδιαστικό δίδυμο, παρουσίασε ρούχα με αύρα κοριτσίστικη η οποία κυριαρχούσε μέσα από τα παστέλ χρώματα και τα φορέματα με τα λευκά τσεπάκια αλλά και το έντονο άσπρο μαύρο.


Στο show της Έφης Παπαιωάννου συμμετείχε η πολύ όμορφη Υβόννη Μπόσνιακ με την παρουσία της να κερδίζει τις εντυπώσεις.


Η Έφη Παπαιωάννου, η Κύπρια σχεδιάστρια, έπαιξε με το ροκ – glam χαρακτήρα στα ρούχα της τα οποία κέρδισαν θετικά τις εντυπώσεις. Λευκά φορέματα, δερμάτινα biker jackets με τρουκς, κρόσσια αλλά και παγιέτα ήταν αυτά που κυριάρχησαν στην συλλογή για το φετινό Καλοκαίρι.


Οι δημιουργίες της Loukis έμοιαζαν να έχουν βγει από ‘παραμύθι’ και υπό την μελωδία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πιάνο η ατμόσφαιρα σε ταξίδευε σε εποχές απόλυτου ρομαντισμού.

Ένα ρομαντικό feeling σου άφηνε η συλλογή της Loukias που όπως είπαν και οι παρουσιαστές της βραδιάς είναι από τις παλαιότερες και πιο σταθερές αξίες στο χώρο της ελληνικής μόδας. Ρούχα από τούλι και δαντέλα αλλά και κεντημένες πέτρες μαρτυρούσαν μία πολύ προσεγμένη δουλειά.


Το show του διεθνή Angelou Bratis ξεκίνησε και η σκηνή γέμισε με ρούχα σε παστέλ αποχρώσεις γεμάτα κίνηση και αέρα που σε έκαναν να θέλεις να τα φορέσεις!

Ο Angelos Bratis ήρθε στην Ελλάδα κι έφερε μαζί του την συλλογή με την οποία βραβεύτηκε στη Ρώμη. Ρούχα σε παστέλ χρώματα και σχέδια αέρινα που προμήνυαν ένα ανάλαφρο σύνολο μέσα στο ζεστό καλοκαίρι.


Έντονα χρώματα, εμπριμέ παντρεμένα μεταξύ τους, χαρούμενη διάθεση. Τα ρούχα του Απόστολου Μητρόπουλου ακόμη και στις κρεμάστες δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα!


Οι Deux Hommes άνοιξαν το Madwalk 2012 υπό τον ήχο της Έλενας Παπαρίζου και η πασαρέλα γέμισε με ρούχα σε ανδρόγυνο στιλ γεμάτα χαρακτήρα.


Το μοντέλα στα παρακήνια έκαναν fitting τα ρούχα τους και οι σχεδιαστές με σωστή επίβλεψη πρόσεχαν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν περπατήσουν στην πασαρέλα. Αριστερά ο Δημήτρης από του Deux Hommes και δεξιά η Λουκία επιμελούνται τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν το show.


Όταν η συλλογή της Sophias Kokosalaki ‘Kore’ βγήκε στο madwalk oι προσδοκίες όλων ήταν πολύ υψηλές και η σχεδιάστρια που έχει καταξιωθεί στον χώρο της μόδας στο εξωτερικό δεν απογοήτευσε τους παραβρισκόμενους με ρούχα με έντονη ελληνικότητα.


H Loukia ήταν η μοναδική που παρουσίασε νυφικό στο κλείσιμο του show της ενώ τα ρούχα της Έφης Παπαιωάννου χρειάστηκαν χρόνο ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.


Η Celia Kritharioti είχε αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά shows και τα φορέματα της συλλογής ήταν αυτά που κέρδισαν τις πιο θετικές εντυπώσεις.

Το πιο candy show ήταν αναμφισβήτητα αυτό της Celias Kritharioti Haute Couture με την Δούκισα Νομικού να αφήνει τους παραβρισκόμενους με το στόμα ανοιχτό και τα μοντέλα με φούξια περούκες “μαλλί της γριάς” να δημιουργούν ευχάριστη διάθεση. Τα ρούχα με έντονα 60s στοιχεία, κεντημένες λαμπερές λεπτομέρειες, διαφάνειες και coctail φορέματα σε κίτρινο, ροζ και γαλάζιο ήταν τα κυρίαρχα της παρουσίασης. Ο Angelos Frentzos προτίμησε να καλύψει τα κεφάλια των μοντέλων του δημιουργώντας ιδιαίτερο κλίμα με σκοπό την εστίαση στα ρούχα με έντονο χαρακτήρα.

Εκκεντρική η παρουσία του Άγγελου Φρέτζου στην πασαρέλα ενώ η συμμετοχή αντρών στο madwalk έδωσε ένα διαφορετικό attitude.

Read More

And More