MTV Music Awards! Δες τι φόρεσαν οι celebrities και ψήφισε τη καλύτερη

Oλοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και για φέτος τα μουσικά βραβεία, MTV Music Awards και οι παρευρισκόμενες κέρδισαν για ακόμη μια φορά την προσοχή άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά για τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε της βραδιάς, το έχει δείξει και η ιστορία πως οι celebrities για τη συγκεκριμένη βραδιά επιλέγουν να κάνουν πιο εκκεντρικές και pop εμφανίσεις.

Δες λοιπόν τι επέλεξαν να φορέσουν στα φετινά ΜΤV μουσικά βραβεία κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και μή σκηνής.


Πρώτη δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια της βραδιάς Beyonce όπου αυτή τη φορά δεν κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο με την ανακοίνωση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Το αέρινο πορτοκαλί Lanvin φόρεμα της με τον ένα ώμο έξω ήταν μία εξαιρετικά θηλυκή και παράλληλα κομψή επιλογή.

Η Britney Spears επέλεξε για την βραδιά ένα total black Μoschino σύνολο με λεπτομέρεια την παγιέτα και μποτάκια πλατφόρμες Gina. Έφυγε με το βραβείο για το καλύτερο pop video clip.

Η Katie Holmes με αρκετά φρέσκια και girlie διάθεση επέλεξε για τη βραδιά φόρεμα Αlaia και Proenza Shoulder ankle boots.

H Κelly Rowland επέλεξε να κάνει μία αρκετά glamorous εμφάνιση με φόρεμα σε απόχρωση μαύρο και χρυσό. Τα φτερά κα οι παγιέτες ως λετομέρειες έφεραν μνήμες από τη ταινία Black Swan. Τα peep toes της είναι Christian Louboutin.

Η Kim Kardashian μόλις λίγες μερές μετά το γάμο της φόρεσε ένα maxi σε μεταλλική απόχρωση φόρεμα του σχεδιαστή Kaufman Franco που της έδινε αέρα divas.

H Κaty Perry νικήτρια της βραδιάς αφού πήρε το βραβείο για το καλύτερο video clip της χρονιάς. Εμφανίστηκε με kimono του οίκου Atelier Versace και πέδιλα σε φούξια απόχρωση του οίκου Jimmy Choo.

Η Miley Curys φόρεσε maxi φόρεμα του σχεδιαστή Robertο Cavalli με animal print λεπτομέρειες, κοσμήματα Lorraine Schwartz και παπούτσια Azzedine Alaia.

Η πάντα κομψή Zoe Saldana κέρδισε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις με φόρεμα Βarbara Bui αλλά και τα chic αξεσουάρ που επέλεξε για την βραδιά.


Η Selena Gomez φόρεσε μία sexy και αρκετά famme fatale δημιουργία του σχεδιαστή Julien McDonald και γόβες Brian Atwood.

H Jessie J για την βραδιά επέλεξε ένα μαύρο κορσέ και body με τις πέτρες ώς λεπτομέρειες.

Η Maria Menounos έκανε μία πολύ φρέσκια και δροσερή εμφάνιση επιλέγοντας για την βραδιά ένα πράσινο φόρεμα της Amanda Wakeley.


Η Nicki Minaj με απόλυτα εκκενιτρική φορεσιά ( φόρεμα δεν το λες) και αφού πήρε σπίτι της το βραβείο του καλύτερου hip hop video clip φόρεσε: κορσέ Amato Couture, Shojotomo Japan σορτσάκι και Tsimori Chisato κάλτσες.

Read More

And More