H στιλιστική εξέλιξη της Victoria Beckham!

Η Victoria Beckham ξεκίνησε ως μέλος του girl band Spice Girls όπου ανάμεσα στις κραυγαλέα εντυπωασιακές και sexy συναδέλφισές της ήταν η πιο κομψή και φινετσάτη εξού άλλωστε και ο τίτλος της “posh”. Η Victoria πέρασε πολλά και δοκίμασε σχεδόν τα πάντα στο στιλ της γεγονός που την κάνει να περηφανεύεται αφού την έκανε να μάθει πολλά και πλέον να χρησιμοποιεί όλες αυτές τις γνώσεις στην δική της προσωπική σειρά.

Η Victoria σίγουρα σου ‘χει μείνει στο μυαλό με τα ασορτί σύνολα με τον David… Λευκό αυτός; Λευκό κι εκείνη. Δερμάτινο εκείνη; Δερμάτινο κι αυτός! Πόσο κομψό να ντύνεσαι ίδια με τον άντρα σου!! (?) Με τα πολύ κοντά φουστάκια στις κερκίδες των γηπέδων, τα εφαρμοστά φορέματα που τόνιζαν τρομακτικά τα “ψεύτικα” κάλλη της αλλά και την μετάλλαξη μία άνοιξη στην πόλη του φωτός, το Παρίσι.

Δυνατή πόλη το Παρίσι αφού αυτόματα σε κάνει να θέλεις να αποβάλλεις οποιαδήποτε υπερβολή. Θέλω να μοιραστώ μαζί σου και μία φήμη που κυκλοφορεί στον κόσμο της μόδας αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από την ίδια πως εκείνη την εποχή την ανέλαβε η Anna dello Russo με την οποία συναντιόντουσαν στο γήπεδο για να μην δώσουν αφορμές για σχόλια. Θα πω πως το πιστεύω αφού η dello Russo έχει ένα χαρακτηριστικό που είχε τότε και η Victoria, φοράει τα ρούχα ακριβώς όπως είναι από το catwalk. Φήμη ή αλήθεια δεν μπορώ να ξέρω αυτό που σίγουρα όμως μπορώ να δω είναι την μετάλλαξη και την παγκόσμια αποδοχή πως η Victoria είνα απόλυτα chic.
Θυμάμαι ακόμη το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη που έπαιζαν τα media και τα στιλάτα ρούχα που έκαναν όλον τον κόσμο να ασχολείται μαζί της. Λίγο η αγάπη της για τη μόδα, λίγο το ότι οι γυναίκες έχουν εμμονή μαζί της, λίγο και ο κόσμος της μόδας που την αγκάλιασε η Victoria Beckham εξελίχθηκε σε μία από τις πιο δημοφιλής σχεδιάστριες μόδας με έδρα της τη Νέα Υόρκη.

Το TLIFE που αγαπάει να βλέπει πως ήταν και πως εξελίχθηκαν οι star σου ετοίμασε την στιλιστική εξέλιξη της αγαπημένης Victoria Beckham. Για να την δεις κάνε “κλικ” εδώ.

Read More

And More