Cannes 2012!Ημέρα 3η: Οι επώνυμες φόρεσαν κοσμήματα Chopard

Ημέρα 3η στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη γαλλική ριβιέρα και οι επώνυμες για ακόμη μία φορά έλαμψαν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Αυτή τη φορά τα φλας τράβηξαν όχι μόνο τα εντυπωσιακά φορέματα αλλά τα κοσμήματα με την υπογραφή του μεγάλου οίκου Chopard.

Η Jessica Chastain, η Αμερικανίδα ηθοποιός φορούσε ενα δακτυλίδι απο πλατίνα με ενα διαμάντι emerald cut και διαμάντια και ενα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό καί ρόζ χρυσό με διαμάντια. Το φόρεμα είναι Giorgio Armani.


Η Jane Fonda, η Αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ενα ζευγάρι σκουλαρίκια απο λευκό χρυσό απο την Red Carpet Collection με 2 rubellite drops (59.29 καράτια), λευκά και μαύρα διαμάντια και ενα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό απο την Συλλογή Red Carpet με μια pear-shaped rubellite tourmaline (49.64 καράτια), ρουμπίνια, διαμάντια και ρουμπελίτες τουρμαλίνες. Το φόρεμα είναι Roberto Cavalli


Η Naomi Watts, η βρεττανή ηθοποιός φορεσε ενα πλατινένιο κολιέ με διαμάντια (56.51 καράτια) και ενα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με διαμάντια καί μπριγιάν. Το φόρεμα είναι Marchesa.


Η Paz Vega, η Ισπανίδα ηθοποιός φόρεσε ενα δακτυλίδι σε λευκό καί ρόζ χρυσό με ενα ρουμπίνι (20.60 καράτια), ρόζ διαμάντια και λευκά διαμάντια και ενα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με fancy color διαμάντια και λευκά διαμάντια. Το φόρεμα είναι Stephane Rolland Couture.


Η Jada Smith και σύζηγος του Will Smith έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα στην πορτοακλί με χρυσές λεπτομέρειες δημιουργία του οίκου Atelier Versace.

Σαγηνευτική έμοιασε η Natasha Poly μέσα στην πράσινη από βελούδο Guuci δημιουργία που επέλεξε για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ.
Η Jennifer Connely έκανε μία πολύ σικ εμφάνιση μέσα στην μάυρη και σε λιτή γραμμή τουαλέτα της.

Read More

And More