Cannes 2012: Ό,τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί!

Mπορεί ο καιρός να χάλασε λίγο το μεσογειακό σκηνικό του φεστιβάλ αφού οι παρευρισκόμενες αναγκάστηκαν να περπατήσουν το κόκκινο χαλί με ομπρέλες αλλά η Diane Kruger και η Cheryl Cole φάνηκαν απτόητες και κέρδισαν τις εντυπώσεις.


Η Diane Kruger όπως συνηθίζει άλλωστε από την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, εντυπωσιάσε με τη μεταλική τουαλέτα της του οίκου Vivienne Westwood.


Η Cheryl Cole, η βρετανίδα τραγουδίστρια έδωσε το “παρών” στην γιορτή του κινηματογράφου με φόρεμα με κόκκινα φτερά στο τελείωμα του Stephane Rolland Couture.


Η Jessica Chastain επέλεξε φόρεμα μεταξωτό με μεταλικές κεντημένες λεπτομέρειες του οίκου Gucci. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, φόρεσε ενα ζευγάρι σκουλαρίκια σε πλατίνα καί κίτρινο χρυσό με δύο διαμάντια πουάρ (20 καράτια), διαμάντια και χροματιστά διαμάντια και ενα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια στά μαλλιά της.


To μοντέλο Bianca Balti δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάτι άλλο εκτός του οίκου Dolce&Gabbana για το κόκκινο χαλί αφού είναι και η πρωταγωνίστρια της ανοιξιάτικης καμπάνιας του. Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον είναι τα ιδιαίτερα σκουκλαρίκια με την υπογραφή Boucheron.

Read More

And More