MAD Awards: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί! Ψήφισε την πιο καλοντυμένη..

Mία εντυπωσιακή βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Tae Kwon Do και είδαν από κοντά τα μουσικά βραβεία MAD. Και μπορεί η Demy να σάρωσε τα βραβεία, ο Σάκης Ρουβάς να έκανε τον κόσμο να παραληρεί τo θερμόμετρο της μόδας όμως φαίνεται να άναψα κατά την είσοδο των επωνύμων στην εντυπωσιακή τελετή.

Πολλές οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οφείλω να σου πω πως οι στιλιστικές επιλογές στα φετινά μουσικά βραβεία μας άρεσαν πολύ αφού φαίνεται να απέλασαν την τόση έντονη θεατρικότητα από τα ρούχα τους.

Κάθισε αναπαυτικά λοιπόν παρακολούθησε τι φόρεσαν οι εγχώριες επώνυμες φίλες και ψήφισε την δική σου αγαπημένη.


Η Νόνη Δούνια επέλεξε κλασικό μαύρο για τα φετινά μουσικά βραβεία με φόρεμα στενό μέχρι το ύψος από το γόνατο με λεπτομέρειες στα μανίκια που έδωσαν ωραίο χαρακτήρα, κομψά πέδιλα, τσαντάκι σε μεταλλική απόχρωση και από ότι διακρίνουμε πήρε μαζί της και μια διακριτική βεντάλια.


Το κορίτσι που κέρδισε τα περισσότερα βραβεία, η Demy έκανε μία πολύ girlie εμφάνιση, ιδανική για το νεαρό της ηλικίας της με λευκή φούστα σε ανοιχτή γραμμή και μαύρο φανελάκι, στενό με λεπτομέρειες τις κοραλί πέτρες που το υπέγραφε η Celia Kritharioti. Η ασπρόμαυρη διχρωμία πολύ κομψή όπως και τα γοβάκια που επέλεξε.


Μία chic εμφάνιση στα χρώματα του καλοκαιριού έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία έδωσε το “παρών” στα μουσικά βραβεία ΜAD με ολόσωμη πορτοκαλί Μax Mara φόρμα.


Η Μαρία Μπεκατώρου μοιάζει να αγαπάει πολύ την 60s γραμμή στα ρούχα αφού την επέλεξε στο λευκό φόρεμα με λεπτομέρεια τα λαχούρια στο διακριτικό κεντημένο μπούστο. Έδωσε χρώμα στο σύνολο της με κοραλί peep toes. Παρέα της, η Κική Τσόλκα.


H Nτορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε κι εκείνη φόρεμα λευκό με λεπτομέρεια τα κρόσσια στο μπούστο και τη διακριτική δαντέλα στα μανίκια.


Η Νικολέτα Ράλλη είχε πιο glam διάθεση και αυτό φάνηκε μέσα από το φόρεμα Vasilios Kostetsos με παγιέτα, που επέλεξε για την περίσταση. Μας άρεσαν τα πέδιλα της σε απόχρωση του navy blue του οίκου Alexander McQueen.


To γλυκό κορίτσι της Eurovision Ήβη Αδάμου φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα με διαφάνεια στο κάτω μέρος που αποκάλυπτε διακριτικά τα πόδια της.


Η Shaya επέλεξε λευκό φόρεμα Orsalia Parthenis σε αρχαιοελληνικό ύφος από ταφτά, διατήρησε minimal στιλ στα αξεσουάρ και πρέπει να πω πως η εμφάνιση της μας άρεσε πολύ!


Η Ελένη Φουρέιρα έλαμψε μέσα από μία αέρινη δημιουργία του σχεδιαστή Vretos Vrettakos που αποκάλυπτε την πλάτη και τα πόδια της ενώ, τα αξεσουάρ της παρ’ όλο που δεν ήταν υπερβολικά σε αριθμό, κέρδισαν τις εντυπώσεις. Μας άρεσε πολύ το βραχιόλι φίδι στο αριστερό της χέρι ενώ τα παπούτσια της είναι του οίκου Christian Louboutin που έγιναν ειδική παραγγελία από το Παρίσι για την Ελένη. Το clutch που επέλεξε είναι του οίκου Alexander McQueen. Το styling της Ελένης επιμελήθηκε η Ίρις Λεονταρίτη.


Πολύ κομψή η Εύα Καϊλή μέσα σε ένα απλό μαύρο στράπλες φόρεμα, παρευρέθηκε στα μουσικά βραβεία MAD.


H Eλευθερία Ελευθερίου φόρεσε μαύρο μακρύ φόρεμα του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη και το συνδύασε με γόβες και τσαντάκι σε nude απόχρωση με την υπογραφή Nine West.


Το κορίτσι που σου κόβει την ανάσα, η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε ρούχο που αποκάλυπτε την κοιλίτσα της σε απόχρωση του γκρι με maxi φούστα ψηλόμεση που έκανε πλισέ και τοπ που είχε ως λεπτομέρεια 4.500 παραμάνες! Tο ρούχο της Κατερίνας υπογράφει η Ourania Kay.


Tην σχεδιάστρια Ourania Kay επέλεξε και η Μαριάντα Πιερίδη με πεταχτή φούστα σε έντονη κίτρινη απόχρωση και μπλούζα που σχημάτιζε δαντέλα με μαύρα και λευκά λουλούδια. Ένα σύνολο με girlie καλοκαιρινή διάθεση που σίγουρα ταιριάζει στην περίσταση.


Η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε παστέλ κίτρινο μακρύ φόρεμα με λουλούδια στο μπούστο Lila Nova και θέλω να πω πως το φόρεμα της μας θύμισε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία ‘Το πιο λαμπρό αστέρι’!

H Δούκισσα Νομικού επέλεξε τιρκουάζ δημιουργία Maria Patelis που μας άρεσε πολύ και αποκάλυπτε τα εντυπωσιακά της πόδια. Τα πέδιλα της Δούκισσας είναι Yves Saint Laurent και το clutch Sergio Rossi.


H Eλεονώρα Μελέτη επέλεξε ολόσωμη φόρμα που έκανε διχρωμία ενώ το ψηλόμεσο κόψιμο ανέδειξε ακόμη καλύτερα τη σιλουέτα της.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αρκετά sexy εμφάνιση με στράπλες μίνι φόρεμα και πέδιλα Giuseppe Zanotti.

H Nάντια Μπουλέ έκανε την ανατροπή επιλέγοντας παντελόνι σε κοράλι – κόκκινη απόχρωση που συνδύασε με λευκο τοπ και τσαντάκι Dolce&Gabbana.

Read More

And More