Τάμτα – Αλεξάνδρα Κατσαίτη: Τι φόρεσαν στο show Κonstantinos Melis by Laskos;

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν διαφορετικό από τα άλλα αφού η ελληνική μόδα ήταν όλη συγκεντρωμένη στο fashion show των Konstantinos Melis by Laskos. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους η Τάμτα ντυμένη μέσα στα λευκά, παρέα με την Αλεξάνδρα Κατσαίτη που επέλεξε τα αγαπημένα της φωτεινά χρώματα, ήταν δύο από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς. Οι δύο τους τίμησαν την ανοιξιάτικη σεζόν με τις έντονα χρωματικά αλλά λευκές επιλογές τους. Κι επειδή δεν θα μπορούσα να μην τις μοιραστώ μαζί σου μίλησα με την Αλεξάνδρα και μου είπε όλες τις λεπτομέρειες.

Η Τάμτα με μακριά φούστα από την bridal συλλογή των Konstantinos Melis by Laskos με ανδρικό στοιχείο το blastron λευκό πουκάμισο δημιούργησε ένα πού ενδιαφέρον συνδυασμό που ολοκλήρωσε μοναδικά η μάυρη κάπα και η vintage μαύρη τσάντα της. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της μας ταξίδεψαν στον χρόνο δηλώνοντας πως η retro γραμμή είναι επίκαιρη και φρέσκια.

Η Αλεξάνδρα που αγαπάει πολύ τα χρώματα επέλεξε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν όπως τα printed ρούχα και συγκεκρίμενα τα λαχούρια αλλά και το έντονο χρώμα στο jacket της. Συνδύασε το παντελόνι σε harem στιλ με τοπ από τη χειμερινή συλλογή της Juicy Couture, με πορτοκαλί jacket Yiorgos Eleftheriades, και έπαιξε με τα αξεσουάρ επιλέγοντας ζώνη και clutch Zara, και κολιέ από το Massimo Dutti και το Pull&Bear. Τα κόκκινα ankle boots έχουν την υπογραφή Ash.

Τάμτα και Αλεξάνδρα ξεχώρισαν και όχι άδικα αφού το λευκό, τα prints και τα έντονα χρώματα φέτος τον χειμώνα έχουν την τιμητική τους!

Read More

And More