Angelo di Spirito Rosa: Το ελληνικό brand που κέρδισε στα Clio Awards!

‘“Μόλις τριών ετών Ελληνική επιχείρηση κερδίζει αναγνωρισμένου κύρους βραβείο, διαγωνιζόμενη απέναντι σε παγκόσμιους τιτάνες της βιομηχανίας μόδας”

Τα πρώτα Clio Image Awards, σε συνεργασία με το WWD (γνωστό και ως η “βίβλος της μόδας”) έλαβαν χώρα στις 7 Μαίου 2014 στο διάσημο “The Pierre Hotel”, στη Νέα Υόρκη. Η Angelo di Spirito Rosa, ένα νέο ελληνικόbrand, ήταν μεταξύ των νικητών στην κατηγορία για το design. Οι άλλοι νικητές στην κατηγορία ήταν οι Ralph Lauren και Estee Lauder, ΝέαΥόρκη. Επίσης, στο ίδιο event η γνωστή από την σειρά “Sex&theCity” και fashion icon Sarah Jessica Parker, έλαβε το Τιμητικό Βραβείο 2014 γιατην συνεισφορά της στην βιομηχανία μόδας.

Η συμμετοχή της Angelo di Spirito Rosa ήταν στην κατηγορία τηςσυσκευασίας, καθώς είναι επίσης γνωστή ως “ the original jewelry bottling company” η εταιρεία δηλαδή που “εμφιαλώνει” τα κοσμήματα της! Ο CEO της εταιρείας και εμπνευστής της περίτεχνης αυτής συσκευασίας, ΒασίληςΤρίκαρδος, είπε: “Δηλώνοντας συμετοχή, δεν περιμέναμε καν να φτάσουμεμέχρι τις τελικές υποψηφιότητες, μπήκαμε στην λίστα με αυτές καιανακαλύψαμε ποιοι ήταν οι άλλοι συμμετέχοντες. Εταιρείες όπως Ralph Lauren, Estee Lauder, Hearst Corporation, Diane Von Furstenberg και Tory
Burch, με συνδυασμένα έσοδα άνω των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εταιρείες που θαυμάζουμε και σεβόμαστε! Εκείνη την στιγμή ακριβώςσκεφτήκαμε ότι ακόμα και μέχρι εδώ που φτάσαμε ήταν ένα αρκετά μεγάλοεπίτευγμα. Και μετά ανακοινωθήκαμε ως οι νικητές για το βραβείο Design – Packaging, Honoring Creative Excellence Woldwide!”.

H Angelo di Spirito Rosa είναι ένα brand κοσμημάτων, με βάση την Αθήνα στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς. Έχει γίνει γνωστή για την μοναδική concept συσκευασία της (όπου τα κοσμήματα μπαίνουν μέσα σε γυάλινα μπουκάλια) καθώς επίσης για τα κομψά και καλαίσθητα σχέδιακοσμημάτων, δημιουργίες της Head of Design, Μαριάντζελας Παράβαλου-Τρικάρδου. Όλα τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από το κλασσικό καθολικό ροζάριο μεταμορφωμένο και προσαρμοσμένο στις τελευταίες διεθνείς τάσεις της μόδας. Η πρώτη συνεργασία της Angelo di Spirito Rosa, εξαιρετικά ασυνήθιστο για καινούριο fashion brand, ήταν με δύο από τις πλέον γνωστές high fashion boutiques του κόσμου, την Luisa Via Roma και το Banner.

Τα Clio Awards είναι παγκοσμίως τα πιο αναγνωρισμένου κύρους βραβεία στον χώρο του design, της επικοινωνίας και διαφήμισης. Το WWD (Women’s Wear Daily) είναι το πλέον διακεκριμένο εμπορικό περιοδικό υψηλής μόδας.

Read More

And More