ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MANGO: Η νικήτρια!

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Ευγενία Χρονοπούλου!

Ώρα για shopping!!! Και όχι για απλό shopping… Για ΞΕΦΡΕΝΟ shopping!!! Γιατί η εταιρεία Mango και το TLIFE σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις 1 δωροεπιταγή των 500 € για αγορές που θα κάνεις μέσω του eshop της!

Στην νέα ανανεωμένη συλλογή της, με ρούχα κομψά όσο ποτέ, μπορείς να βρεις κομμάτια κατάλληλα για κάθε στιγμή της ημέρας -από πολύ μοντέρνα και νεανικά μέχρι διαχρονικά. Το ύφος της στηρίζεται σε λιτές, άνετες και καθαρές γραμμές, σε συνδυασμό πάντα με μια μοντέρνα πινελιά, που ορίζει εδώ και χρόνια την ταυτότητα των ρούχων της.

Η εταιρεία απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητου ηλικίας, η οποία θέλει να καλύψει τις ανάγκες της καθημερινότητας της, με ρούχα που της προσφέρουν άνεση και στιλ. Οι συλλογές της ολοκληρώνονται με μοναδικά αξεσουάρ και κοσμήματα δίνοντας σου την δυνατότητα να δημιουργήσεις ολοκληρωμένα looks.

H περίοδος της εξαργύρωσης του δώρου είναι ένα έτος και μπορείς να επιλέξεις κομμάτια όχι μόνο από το γυναικείο τμήμα της Mango, αλλά και από το ανδρικό ή το παιδικό, που θα βρεις εξίσου μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ.

Read More

And More