Οι εμφανίσεις της Amal Clooney στην Αθήνα!

Πρόσφατα μας εντυπωσίασε με μια σειρά από απίστευτα looks υψηλής ραπτικής από σχεδιαστές όπως Giambattista Valli, Oscar de la Renta και Stella McCartney, αλλά η Amal Alamuddin απέδειξε πως δεν υστερεί σε στιλ ούτε όταν ντύνεται για τη δουλειά της.

Η όμορφη δικηγόρος έκανε προχθές την άφιξη της στην Αθήνα με ένα λιτό αλλά έξυπνα συνδυασμένο look που περιλάμβανε μια πλεκτή κοντή ζακέτα, ένα ψηλόμεσο cigarette καφέ παντελόνι και ένα ζευγάρι κροκό Mary Janes.

/

Χθες το πρωί για την επίσκεψη της στο υπουργείο Πολιτισμού η Amal έκανε άλλη μια super chic εμφάνιση με ένα midi δίχρωμο pencil φόρεμα και nude γόβες ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μεγάλα κοκκάλινα γυαλιά ηλίου και καφέ δερμάτινη τσάντα του ιταλικού brand Ballin.


Δεύτερη μέρα σήμερα για την Amal Alamuddin στη χώρα μας και βγαίνοντας από το ξενοδοχείο της ο φωτογραφικός φακός του Tlife την απαθανάτισε με ένα tweed σακάκι και αντίστοιχη φούστα σε εκρού χρώμα και κουμπιά από πέρλες-κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από Chanel. Για να ολοκληρώσει το look της η Amal επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Εμείς πρέπει να ομολογήσουμε πως είναι από τα πιο εμπνευμένα office looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, εσένα πως σου φάνηκαν;

Read More

And More