Let’s celebrate style: Οι χρονογράφοι BREEZE μας παρασύρουν σε άλλη μια fashion εμπειρία!

Ολοκαίνουργια συλλογή BREEZE Watches Fall/Winter 2014-15!

Το Breeze υπόσχεται να κάνει και πάλι τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις θεαματικές με μια ολοκαίνουρια συλλογή που θα ολοκληρώσει με στιλ κάθε μας look και με ρολόγια που αντιπροσωπεύουν όλες τις σύγχρονες τάσεις του women’s design.

Μια συλλογή από ρολόγια & χρονογράφους, στην απίστευτη χρωματική παλέτα BREEZE και σε σέξι τιμές!

Αυτή τη φορά, ξεχωρίσαμε για εσένα 3 ξεχωριστά μοντέλα από την ολοκαίνουργια συλλογή BREEZE Watches F/W ’14-‘15 σε nude αποχρώσεις που θα δώσουν επιπλέον ενδιαφέρον σε όλες τις εμφανίσεις σου και θα τονίσουν τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό σου…

New Wave series | 110241.1, 175€
Sexy και sleek,με μια δυνατή σιλουέτα, εντυπωσιακά prints και πλούσια υφή.

Χρονογράφος με κάσα από μασίφ ατσάλι, χρωματισμένη στεφάνη από σιλικόνη με ανάγλυφο pattern και 4 διακοσμητικές βίδες. Μοναδικός σχεδιασμός της βάσης του καντράν με δυο πρόσθετες μεταλλικές επιφάνειες με ανάγλυφο pattern που χαρίζουν έξτρα λάμψη και λουρί από σιλικόνη με «κυματιστό» pattern. Αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

Flirtini series | 110211.16, 190€
Με μια επιπλέον πινελιά κομψότητας, η σειρά “Flirtini” της BREEZE θα σε εμπνεύσει για τις ημέρες – και, φυσικά, τις νύχτες σου.

Χρονογράφος, με κάσα από μασίφ ατσάλι σε ροζ χρυσό με ματ στριφτό στεφάνι λουρί από σιλικόνη, με ανάγλυφο σχέδιο που ταιριάζει με αυτό του καντράν και αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

Midtown Cocktail series | 110261.8, 185€
Με άνετη αίσθηση από το μαλακό δερμάτινο λουράκι αναδεικνύει το μινιμαλιστικό αλλά αισθησιακό πρόσωπο της μόδας.

Χρονογράφος με κάσα από μασίφ ατσάλι σε ροζ χρυσό. Οι μοναδικές ανάγλυφες εσοχές της κάσας δημιουργούν ένα εντυπωσιακό effect, ενώ στη βάση του καντράν ‘φιγουράρει’ ένα μοναδικό σπειροειδές ανάγλυφο σχέδιο. Με δερμάτινο λουράκι με ειδικές ραφές στις δύο άκρες και αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

Read More

And More