AXDW By Coca Cola Light- Ημέρα 1η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας-Athens Xclusive Designers Week -ξεκίνησε για να αποκαλύψει τις τάσεις της μόδας για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 έτσι όπως οι Έλληνες σχεδιαστές τις ορίζουν.

Φρέσκα ελληνικά ονόματα της μόδας μαζί με κάποια που κουβαλούν μια παραπάνω ιστορία, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην πασαρέλα του Συνεδριακού Κέντρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το TLIFE βρέθηκε εκεί ώστε να δει και να σου μεταφέρει όλα όσα είδε!

VASSILIS EMMANUEL ZOULIAS

Την έναρξη των shows έκανε ο καταξιωμένος σχεδιαστής Vassilis Zoulias με μια συλλογή σε ρετρό ύφος με ladylike φορέματα με καλοσχηματισμένες σιλουέτες σε φλοράλ και ριγέ μοτίβα και σε μια πλούσια χρωματική παλέτα. Τα looks της συλλογής ολοκλήρωσαν τα κοσμήματα του σχεδιαστή Pericles Kondylatos.

RITA PATERONI

Τη σκυτάλη πήρε η Rita Pateroni παρουσιάζοντας μια συλλογή αέρινες δημιουργίες σε bohemian ύφος από μουσελίνες σε ρευστές σιλουέτες και μια χρωματική παλέτα από λευκό, έντονο μπλε, emerald green, τυρκουάζ και κίτρινο.

KATHY HEYNDELS

Ακολούθησε ο οίκος Kathy Heyndels και ο επικεφαλής του οίκου, Γιάνης Τόγκος, που έχουν αποκτήσει τη δική τους θέση στο χώρο της μόδας. Μinimal γραμμές σε casual ύφος σε μια χρωματική παλέτα από μπλε, μαύρο και λευκό και looks που ολοκλήρωναν sneakers αντί για ψηλοτάκουνα.

LILA NOVA FOR UNDERGROUND

Από τη δεκαετία των 70’s εμπνεύστηκε η Lila Nova για την ανοιξιάτικη συλλογή που δημιούργησε για τo brand Underground. Ολόσωμες φόρμες, ψηλόμεσες παντελόνες, maxi και mini φορέματα με ρετρό prints σε μια χρωματική παλέτα από απαλά παστέλ.

LOUKIA KYRIAKOU FOR UNDERGROUND

H Loukia Kyriakou παρουσίασε μια συλλογή με ethnic επιρροές προσαρμοσμένη στην σύγχρονη γυναίκα. Βαμβακερά και ζέρσει τα δύο βασικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή κομματιών σε χαλαρές, ανάλαφρες φόρμες και μια χρωματική παλέτα που περιλάμβανε neutral και παστέλ αποχρώσεις.

APOSTOLOS MITRPOULOS UNDERGROUND

Τα shows της πρώτης μέρας του AXDW ολοκληρώθηκαν με τον Apostolo Mitropoulo για το label Underground σε μια συλλογή με πολύχρωμα prints μέσα σε ένα εκρηκτικό κολάζ χρωμάτων και σχημάτων αλλά και μοτίβα με animal prints.

Read More

And More