AXDW By Coca Cola Light- Ημέρα 4η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Δευτέρα βράδυ και η Ελληνική εβδομάδα μόδας έριξε την αυλαία της. Δε θα μπορούσε όμως να τελειώσει με καλύτερο τρόπο από 5 λαμπερά shows που μας έκαναν να περιμένουμε με αγωνία την επόμενη AXDW!

Το ΤLIFE φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει για ακόμα μια φορά τι προτείνουν οι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές για την επόμενη ‘Ανοιξη/Καλοκαίρι του 2015…

NOTIS PANAYIOTOU
///
Tην αυλαία άνοιξε ο σχεδιαστής Notis Panayiotou, ο οποίος ξεκίνησε από το κόσμημα και μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο του θεάματος ασχολήθηκε με το ένδυμα. Sexy διαφάνειες και πολυτελή υλικά σε ladylike δημιουργίες ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής του σε μια πλούσια χρωματική παλέτα.

SPIROS STEFANOUDAKIS
///
Σειρά είχε ο Spiros Stefanoudakis με μια συλλογή από βραδινές δημιουργίες σε θηλυκές σιλουέτες που αναπτύσσονταν επάνω σε elegant υλικά όπως δαντέλες, διαφάνειες και μετάξι.

CELEBRITY SKIN
///
Το avant gart δίδυμο Celebrity Skin παρουσίασε ένα show με λαμπερές παρουσίες. Η νέα συλλογή τους περιλάμβανε περίτεχνες δημιουργίες με βασικά υλικά το denim και τς διαφάνειες με πλεκτές προσθήκες και λαμπερές λεπτομέρειες στο χαρακτηριστικό goth glam στιλ που μαρτυρά την ταυτότητα τους.

VALTADOROS

O ταλαντούχος σχεδιαστής Πάρις Βαλταδώρος παρουσίασε μια συλλογή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον με το όνομα Surya Namaskar με επιρροές από τη στάση του σώματος όπως τη βλέπουμε στη γιόγκα. Δημιουργίες από σταθερά υφάσματα με όγκους, layers και βολάν που θύμιζαν γλυπτά, σε μια ευρεία χρωματική παλέτα με πρωτότυπα prints.

PANOS APERGIS

Την αυλαία της 16ης AXDW by Coca-Cola light έριξε ο Panos Apergis με μια συλλογή με ευφάνταστα prints στην οποία υπρίσχυε το έθνικ στοιχείο. Maxi και midi φούστες και φορέματα σε χαλαρές σιλουέτες με ξύλινες πλατφόρμες και εντυπωσιακά κοσμήματα, συνθέτουν looks με έντονο χαρακτήρα.

Read More

And More