Διαγωνισμός Angelo di Spirito Rosa: 2 τυχερές θα κερδίσουν από ένα επώνυμο γούρι

Ε ναι! Αγαπάμε τα Angelo di Spirito Rosa και ξέρουμε ότι τα αγαπάς κι εσύ. Για αυτό φέτος ο Βασίλης Τρίκαρδος (Founder CEO) και η Μαριάντζελα Παράβαλου­Τρικάρδου (Designer) χαρίζουν σε δύο τυχερές από ένα γούρι (χρυσό και ασημένιο). Για να είναι το 2015 τυχερό και να χαρακτηρίζεται από τον εκλεπτυσμό και το καλό γούστο των αγαπημένων αυτών κοσμημάτων.

Το brand κοσμημάτων Angelo di Spirito Rosa ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2011. Μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας δημιουργήθηκε το online store για την Ελλάδα και την Ευρώπη (www.angelodispiritorosa.com) και ξεκίνησε συνεργασία με τις πλέον διάσημες boutiques του εξωτερικού Luisa Via Roma, BANNER (BIFFI BOUTIQUES) καθώς και με αυστηρά επιλεγμένες boutiques της εγχώριας αγοράς.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Angelo di Spirito Rosa βασίζεται πάνω στην λογική του rosario και κρατώντας πάντα τη διαχρονικότητά του, το διαμορφώνει και το μεταφέρει στη μόδα του 21ου αιώνα παίζοντας με το σχέδιο, τους δεκάδες διαφορετικούς πολύτιμους και ημι­πολύτιμους λίθους και τα πρωτότυπα υλικά.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

Δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και να μπεις στην κλήρωση.

Read More

And More