Καθημερινή άνεση και στιλ στη νέα συλλογή Sloggi!

Όλες γνωρίζουμε πόσο βασικό κομμάτι του ντυσίματός μας είναι τα εσώρουχα αφού μπορούν να αναδείξουν αλλά και να καταστρέψουν ένα σύνολό μας αν η επιλογή τους είναι λάθος. Αν θέλουμε λοιπόν να διαμορφώσουμε μια σωστή γκαρνταρόμπα αξίζει χωρίς αμφιβολία να επενδύσουμε στην αγορά των σωστών κομματιών.

Και το sloggi με μία πολύ μεγάλη ποικιλία από styles, εφαρμογές και μεγέθη μας βοηθάει να το κάνουμε πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο. Με την ελευθερία της κίνησης, της έκφρασης και την ελευθερία του να είμαστε ο εαυτός μας!

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 το sloggi παρουσιάζει όλες τις αγαπημένες συλλογές σε έντονα χρώματα, με απαλά υφάσματα και πάντα με καινοτομίες (όπως οι επίπεδες ραφές) για να κάνουν τα καλοκαιρινά μας ντυσίματα ακόμα πιο εύκολα. Ο μοναδικός συνδυασμός καθημερινής άνεσης αλλά και μοντέρνου στιλ, αποτελεί την τέλεια επιλογή για όλες τις περιστάσεις.

Και όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα, τα αγαπημένα μας sloggi δεν έρχονται μόνα τους…. στα 3 sloggi το 4ο δώρο! Γιατί ποτέ δεν φτάνει μόνο ένα sloggi…

Δες εδώ ολόκληρη τη συλλογή Sloggi Spring/Summer 2015 και κάνε δικό σου ό,τι σου αρέσει με ένα μόνο “κλικ”!

Read More

And More