Lito: Η ταλαντούχα δημιουργός είναι η δεύτερη φιλοξενούμενη του i-D

Με διαφορετικές ματιές, με διαφορετικά υλικά και πάντα με εξαιρετική ποιότητα, το σύγχρονο ελληνικό κόσμημα χαρακτηρίζεται από καινοτομία, δημιουργικότητα και υψηλή αισθητική. Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα του ελληνικού κοσμήματος και την ιδιαίτερη και εξαιρετική συνεργασία του με τους δημιουργούς του, το i-D δημιούργησε τα i-Dentities.

Με τη σειρά εκδηλώσεων i-Dentities, το i-D προβάλλει , παρουσιάζει και φέρνει σε επαφή με το ευρύ κοινό σύγχρονους Έλληνες δημιουργούς με διεθνή αναγνώριση, που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στο χώρο του κοσμήματος.

/

Στο πλαίσιο αυτό το i-D είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δεύτερη φιλοξενούμενη: την ταλαντούχα Lito.
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, αποδεικνύει, μέσα από τις πρωτότυπες δημιουργίες της, την σπάνια ικανότητα της να περιφέρεται με χάρη ανάμεσα στους κόσμους του μοντερνισμού, ρομαντισμού, φουτουρισμού, στις επιστήμες, τις αρχαίες φυλές και την παράδοση δημιουργώντας ένα μοναδικό,sui generis αποτέλεσμα που λίγοι καλλιτέχνες μπορούν να πετύχουν. Τα ευαίσθητα και παράλληλα τολμηρά κοσμήματα της, είναι κομμάτια που μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ως σύμβολα του της ταυτότητας της, της προέλευσης της
και των ονείρων της.

Κοσμήματα τόσο μοναδικά και εμπνευσμένα που γίνονται στιγμιαία συλλεκτικά. Δείγματα των εξαιρετικών δημιουργημάτων της θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα i-D Golden Hall από τις 22 Απριλίου μέχρι τις 9 Μαΐου 2015.

Read More

And More