Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου: Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 από την Triumph!

Ένα ανοιξιάτικο σκηνικό, με παλ αποχρώσεις και ανθισμένα τοπία. Με αέρα ανανέωσης, η Triumph παρουσιάζει τη νέα της collection για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2015, δίνοντας σε όλες τις γυναίκες τη δυνατότητα να νιώσουν την απόλυτη εμπειρία εσωρούχων!

Οι «Makers» της Triumph πιστεύουν επίσης ότι πίσω από κάθε γυναίκα υπάρχει μια θεά και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, παρουσιάζοντας μια συλλογή γεμάτη χρώμα, sexy δαντέλες, floral σχέδια και sexy κοψίματα.
Κάθε εφαρμογή της νέας συλλογής αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της, έχοντας ως πεποίθηση ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.
Βέβαια, δε λείπουν ποτέ τα styles που σμιλεύουν διακριτικά τη σιλουέτα (shapewear), όπως και οι καινοτομίες που ήρθαν για να αλλάξουν όλα τα δεδομένα στην άνεση και την τέλεια εφαρμογή.

Το Magic Wire η μπανέλα σιλικόνης ενσωματωμένη στο σουτιέν, παρέχοντας όλη τη στήριξη μίας μεταλλικής μπανέλας, αλλά και την άνεση που νιώθεις χωρίς αυτή, εδραιώνεται και στην καλοκαιρινή collection. Είναι ενσωματωμένη σε ακόμα σε περισσότερα styles, όπως σε push up σουτιέν ή strapless, κοψίματα απαραίτητα για τα καλοκαιρινά σου ντυσίματα, ώστε να μπορείς να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου εσώρουχα με την απόλυτη άνεση.

Τα εσώρουχά Triumph είναι σχεδιασμένα με ιδιαίτερη αγάπη στη λεπτομέρεια, εμπνευσμένα από το σεβασμό και την αφοσίωση στη γυναικεία θηλυκότητα και άψογα φτιαγμένα ώστε να ικανοποιούν τη γυναίκα του σήμερα…

Οι δημιουργοί της Triumph κατανοούν απόλυτα την τέχνη τους και αυτό τους κάνει πραγματικούς “Makers of Lingerie”!

Ανακάλυψε oλόκληρη τη νέα συλλογή της Triumph και απόκτησε τα δικά σου με ένα μόνο “κλκ” εδώ!

Read More

And More