Mini, midi, maxi: Φορέματα σε όλα τα μήκη για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Το φόρεμα είναι ίσως το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας αφού φορώντας το -ειδικά τώρα το καλοκαίρι- και με την προσθήκη μόνο μερικών αξεσουάρ μπορείς να είσαι εύκολα και γρήγορα καλοντυμένη. Κάθε σωματότυπος και περίσταση όμως έχει άλλες απαιτήσεις.

Για αυτό σήμερα η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα έκανε για ακόμα μια φορά έρευνα αγοράς και επέλεξε τα ωραιότερα φορέματα της αγοράς σε όλα τα μήκη. Μaxi, midi, mini σε διαφορετικά στιλ και γραμμές ώστε να ενημερωθείς σωστά και να βρεις αυτό που ψάχνεις και σε εκφράζει.


Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές….

/
Τα mini φορέματα είναι σίγουρα η πιο sexy επιλογή, προϋποθέτει όμως να έχεις ωραία πόδια. Επίλεξε τη γραμμή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και συνδύασέ την είτε με ψηλοτάκουνα πέδιλα είτε με με φλατ σανδάλια για βόλτες μέσα στην πόλη ή στο νησί.


Για να δεις τις προτάσεις της Σοφίας κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα…

/
Αν αναζητάς την πιο chic επιλογή τότε ένα midi φόρεμα είναι αυτό που ψάχνεις. Φόρεσε το midi pencil φόρεμά σου με με sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ενώ τα Α-line dresses συνδύασε τα με πλατφόρμες ή και με flat σανδάλια για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα….

/
Τα maxi φορέματα είναι η ιδανική επιλογή για καλοκαιρινά outfits αφού σου προσφέρουν άνεση χωρίς να σε ζεσταίνουν. Διάλεξε το στο χρώμα και το στιλ που σου ταιριάζει και δημιούργησε χαλαρά, καλοκαιρινά σύνολα για πρωί ή βράδυ.


Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα….

Read More

And More