Τι φοράς για να καλύψεις τις ατέλειες; Πώς να συνδυάσεις τα ρούχα σου; Η Αλεξάνδρα απαντά σε όλα…

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η αγαπημένη μας image maker και στιλίστρια για ακόμη μία φορά ήρθε ζωντανά στο TLIFE. Παρόλο που ήταν λίγο αρρωστούλα κατάφερε να βρεθεί στο studio και να μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα καλλιστεία που μόνο μέσα από το TLIFE θα μπορέσουμε όλοι να παρακολουθήσουμε στις 14 Νοεμβρίου.

Αυτά τα LIVE CHAT τα αγαπάμε όλοι… Γιατί εμείς επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας και εσείς έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα ό,τι θέλετε. Συμβουλές για εμφανίσεις, συνδυασμούς αλλά και styling tips.
Αυτήν τη φορά μίλησε για το τι πρέπει να προσέχεις όταν έχεις περιττά κιλάκια, πως μπορείς να καλύψεις τα love handles, βοήθησε τις αναγνώστριες να συνδυάσουν σωστά τα ρούχα τους αλλά και πρότεινε πολλά μαγαζιά, με πολύ προσιτές τιμές, ώστε να βρεις όλα όσα επιβάλλει η φετινή μόδα.

Αν δεν το παρακολούθησες ή απλά θέλεις να το ξαναδείς μην χάσεις την ευκαιρία να δεις μία ολόκληρη ώρα γεμάτη μόδα μέσα από ερωτήσεις που οι αναγνώστριες του TLIFE έκαναν. Ίσως μεσα από αυτές να απαντηθούν και δικές σου fashion απορίες.

Read More

And More