Η πρώτη συλλογή υψηλής ραπτικής του Raf Simons κερδίζει το στοίχημα για τον οίκο Dior!

Μετά τη αποχώρηση του John Galliano η απογοήτευση ήταν μεγάλη από τους ανθρώπους της μόδας όσον αφορά τις συλλογές αλλά και το μέλλον του οίκου Dior. Τα λόγια πολλά, οι κριτικές σκληρές και τα σενάρια ως προς τον αντικαταστάτη του Galliano ακόμη περισσότερα. Αφού λοιπόν ο Marc Jacobs που φαινόταν ο επικρατέστερος απέριψε την προσφορά του γαλλικού οίκου την αξία του ήρθε να αποδείξη ο Raf Simons.


Ο Raf Simons πλέον ηγείται του οίκου ορόσημο της γαλλικής φινέτσας. Για πρώτη φορά λοιπόν παρουσίασε τη συλλογή υψηλής ραπτικής του οίκου Dior με την υπογραφή του και οφείλω να σου πω πως το αποτέλεσμα, επιτέλους, όχι απλά ικανοπιήσε τους πιο απαιτητικούς αλλά θεωρείται κι ως ορόσημο μίας νέας εποχής στην υψηλή ραπτική.


Σχέδια λιτά, χωρίς θεατρικές υπερβολές με υφάσματα πλούσια που σίγουρα αν είχες την ευκαιρία να τα αγγίξεις δεν θα έμοιαζαν σε τίποτα με ότι έχεις δει μέχρι σήμερα.


Το κίτρινο φόρεμα είναι αναμφισβήτητα ένα κομμάτι που προδίδει το πως πρέπει να είναι οι συλλογές υψηλής ραπτικής από εδώ και πέρα.


Read More

And More