Eurovision: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τον ελληνικό τελικό!

Μια βραδιά γεμάτη από μουσική, λαμπερές παρουσίες, την Δέσποινα Βανδή να κερδίζει τις εντυπώσεις επι σκηνής με τα εντυπωσιακά φορέματα δια χειρός Celia Kritharioti και τον Γιώργο Καπουτζίδη να δίνει μαθήματα αντρικής κομψότητας με τα τρία κοστούμια που άλλαξε κατά τη διάρκεια του εντυπωσιακού show.

Σίγουρα οι παρουσιαστές ήταν εξαιρετικοί αλλά δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνο σε αυτούς όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι παρευρισκόμενοι και καλεσμένοι ξεδίπλωναν όχι μόνο τα φωνητικά και τα χορευτικά τους ταλέντα, αλλά, και την στιλιστική τους αισθητική. Οι στιλίστες και οι μακιγιέρ δούλευαν πυρετωδώς εδώ και καιρό για την μαγική αυτή βραδιά και δεν θα μπορούσα να μην συγκεντρώσω τις εμφανίσεις εκείνες που μας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Η βραδιά άνοιξε με την Δέσποινα Βανδή να επιλέγει nude μακριά στράπλες τουαλέτα με λεπτομέρεια τη λευκή δαντέλα με την υπογραφή της Celia Kritharioti.


Στο red carpet η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με μακριά μαύρη δημιουργία με την υπογραφή Stelios Koudounaris και το συνδύασε με δαχτυλίδια Takis Marakakis Jewellery.


H Αγγελική Ηλιάδη στο κόκκινο χαλί με haute couture Vrettos Vrettakos δερμάτινη laether lazer cut μακριά τουαλέτα.


Η τρίτη εμφάνιση της Δέσποινα Βανδή είχε το χρώμα της σεζόν. Κίτρινη αέρινη δημιουργία που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα της πόδια με την υπογραφή της Celia Kritharioti.


Η Demy ανέβηκε στη σκηνή με ασύμμετρο κόκκινο φωτεινό φόρεμα που είχε ως λεπτομέρεια μεταλλικό peter pan γιακά και μεταλλική ζώνη σε απόχρωση του χρυσού.


Για τη δεύτερη εμφάνιση στη σκηνή του Gazi Music Hall η Δέσποινα επέλεξε στράπλες μακριά τουαλέτα από λευκή δαντέλα με την υπογραφή Celia Kritharioti.


H Θωμαή Απέργη επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα γεμάτο από αστέρια που άφηνε μία σέξι πλάτη έξω by Apostolos Mitropoulos.


Η Αγγελική Ηλιάδη με μεταξωτό κρεπ off withe χρώμα. Μαξι τουαλέτα με κρυστάλλινες λεπτομέρειες από κρυστάλλινους καθρέφτες Swariovski. Η τουαλέτα haute couture που επέλεξε η τραγουδίστρια για την εμφάνιση της στη σκηνή είναι custom made special edition Vrettos Vrettakos.


Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε on stage με total δερμάτινο look Stelios Koudounaris από τη συλλογή για τον ερχόμενο χειμώνα και το συνδύασε με μποτάκια H&M και κολιέ από tattoo shop.


H Eλευθερία Ελευθερίου φόρεσε Erifilli.


Πολύ φινετσάτη εμφάνιση έκανε η Σάσα Σταμάτη παίζοντας με το άσπρο – μαύρο στην ολόσωμη φόρμα με την υπογραφή Celia Kritharioti. Το μικρό πορτοκαλί clutch με την υπογραφή Bvlgari φώτισε το σύνολο ενώ οι nude γόβες της είναι Office.


H Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε ψηλόμεση με άσπρη – μαύρη ρίγα παντελόνα και τη συνδύασε με t-shirt BSB.

Read More

And More