Αποκτήστε το street style look των νέων fashion icons!

Τα νέα fashion icons έχουν κάνει πασαρέλα τους το δρόμο. Top models όπως η Joan Smalls, η Daphne Groeneveld, η Liu Wen και η Lindsey Wixson επηρεάζουν τη μόδα με το δικό τους προσωπικό στιλ, που φτάνει σε εκατομμύρια μάτια σε όλο τον κόσμο, μέσα από τα street-style blog μόδας και τα social media.


Η εκτός εργασίας προσωπική τους γκαρνταρόμπα, αποτελεί την έμπνευση για τη συλλογή New Icons της H&M. Μια πρώτη καλοκαιρινή συλλογή βασικών κομματιών, για να αποκτήσετε το street style look των πρωταγωνιστριών της καμπάνιας: Joan, Daphne, Lindsey και Liu. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Απριλίου σε όλα τα γυναικεία καταστήματα της Η&Μ.

Το New Icon στιλ δημιουργείται από ένα μείγμα επιρροών: από ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι που φοριέται με μια δαντελωτή μίνι φούστα με βολάν ή ένα όμορφα διακοσμημένο γιλέκο συνδυασμένο με ένα ξεφτισμένο, βαμβακερό και ιδιαίτερα καυτό σορτς.

Το σύγχρονο μποέμ look έχει τη μορφή μιας μακριάς, διάφανης, μαύρης σιφόν φούστας ή ενός κεντημένου τοπ, ενώ μια ρομαντική μπλούζα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού. Η συλλογή ολοκληρώνεται με επιλεγμένα βαμβακερά γιλέκα και μπλουζάκια, που κάνουν την κάθε ημέρα ξεχωριστή.

Τα αξεσουάρ απογειώνουν το street-style look, είτε πρόκειται για τσάντες με κρόσσια και σχέδια, είτε για μακριά δερμάτινα κολιέ ή για το βασικό κομμάτι της εποχής, το εντυπωσιακό πλατύγυρο καπέλο. Οι σουέτ μπότες μέχρι το γόνατο δίνουν μια boho αίσθηση, ενώ τα κοντά, χαμηλοτάκουνα μποτάκια κρίνονται απαραίτητα για κάθε New Icon.

Read More

And More