Όλη η μόδα μέσα από την εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο! Τι θα φορεθεί τον ερχόμενο χειμώνα;

H εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο ολοκληρώθηκε και οι τάσεις του ερχόμενου χειμώνα έχουν ήδη προετοιμάσει ψυχολογικά εκείνες που βρέθηκαν εκεί. Κάποιους από τους σημαντικότερους οίκους παρουσίασαν τις συλλογές τους και το London Fashion Week έδειξε τα χαρτιά του για τη νέα σεζόν.

Τα χρώματα για τον ερχόμενο χειμώνα παραμένουν μουντά, σκούρα, βαθιά με το άσπρο – μαύρο να είναι ο βασιλιάς της διχρωμίας και τα γεωμετρικά prints να δίνουν για ακόμη μία σεζόν όγκο στα ρούχα μας.

Burberry Prorsum

Mία βόλτα με νοσταλγικό χαρακτήρα μέσα στα κλασικά κομμάτια του οίκου. Το καφέ και το μπεζ είναι τα δύο βασικά χρώματα της συλλογής με τις πλαστικές λεπτομέρειες και τις καρδούλες prints να δίνουν μία πιο girlie διάσταση στα pencil φορέματα.

Moschino Cheap and Chic

Ανδρόγυνα ρούχα με λεοπαρ print και ροζ γουνάκια που θέλουν να δώσουν μία νέα πιο punk διάσταση στο ντύσιμο. Δεν θα την ονόμαζα και την επιτομή της κομψότητας παρόλα αυτά είναι fun και μπορεί αν συνδυαστεί σωστά να δώσει σύνολα με ενδιαφέρον.

Julien Macdonald

Κοντά πολύ στενά φορέματα με βασικό τους χαρακτηριστικό το glamour. Αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα και έρχονται είτε σε πολύ κοντά mini είτε σε mini πιο chic εκδοχές.

Mulberry

Η καλύτερη συλλογή για την ερχόμενη σεζόν! Λιτές ίσιες γραμμές με το δέρμα και το μαλλί να είναι τα δύο βασικά συστατικά του χειμώνα. Γήινες και παστέλ αποχρώσεις σε σύνολα και παλτό που φτάνουν μέχρι το γόνατο.

Marios Schwab

Μία πιο δραματική διάσταση για τη νέα σεζόν με τα μεγάλα καπέλα, τις κάπες και την δαντέλα να είναι τα βασικά της συστατικά. Το άσπρο μαύρο είναι βασικά χρώματα ενώ το snake skin δίνει την πιο άγρια εκδοχή του σχεδιαστή.

Paul Smith


Βαθιές αποχρώσεις που επιτρέπουν να παίξεις μαζί τους κάνοντας colour blocking με παραπάνω από τρία χρώματα. Τα παντελόνια ψηλόμεσα, τα μποτάκια βασικό χαρτί του χειμερινού ντυσίματος όπως και τα μεταλλικά τοπ.

Tom Ford

Χρώμα, prints και μία νέα φιλοσοφία πίσω από τη νέα συλλογή με την υπογραφή του σχεδιαστή. Για να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες κάνε “κλικ” εδώ.

Vivienne Westwood Red Label

Με αυτά τα ρούχα μπορείς να βγεις έξω και να κάνεις αυτό που ονομάζουμε στιλάτο casual ντύσιμο. Πουλόβερ -φορέματα σε συνδυασμό με μεταλλικά μποτάκια, δερμάτινες φούστες με κομψά τοπ και πανωφόρια με ρίγα.

Matthew Williamson

Αυτή η συλλογή είχε αρκετό χρώμα χωρίς όμως να κουράσει στιγμή. Πλισέ φούστες σε συνδυασμό με τοπ από δαντέλα, παλτό με χρώμα και μποτάκια σε γήινα χρώματα.

Read More

And More