Κοστούμια εμπνευσμένα από το παραμύθι ‘Oζ Μέγας και Παντοδύναμος’!

Με αφορμή την ταινία – παραμύθι ‘Oζ Μέγας και Παντοδύναμος’, σε μία ειδική προβολή το απόγευμα της Παρασκευής στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η Βίκυ Καγιά και η ομάδα της από το Vivky Kaya Workshop παρουσίασαν 5 δημιουργίες τους εμπνευσμένες από τους ήρωες της ταινίας.

Ο Μάγος του Οζ, οι μάγισσες, η πλοκή, οι πρωταγωνίστριες αλλά και τα εντυπωσιακά κοστούμια μαγνητίζουν τους θεατές και τι καλύτερο από το να δώσεις σάρκα και οστά στα φορέματα και τα κοστούμια της ταινίας.

5 σπουδαίοι Έλληνες σχεδιαστές παραχώρησαν 5 δημιουργίες τους haute couture και οι σπουδαστές της σχολής έφτιαξαν αξεσουάρ από οικονομικά υλικά που θα απέδιδαν αμέσως τον χαρακτήρα του εκάστοτε ήρωα. Ο χρόνος σύντομος αλλά το μεράκι μεγάλο και οι χειροποιήτες κατασκευές των παιδιών μας άρεσαν πολύ.

Ateliera Loukia, Konstantinos Melis by Laskos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, 5226Nikos Krithariotis ήταν οι 5 οίκοι μόδας που παραχώρησαν δημιουργίες τους ενώ το μακιγιάζ και τα χτενίσματα πρόσθεσαν ακόμη πιο έντονη δραματικότητα στα μοντέλα.

Read More

And More