«Maya’s Workshop»: Σου συστήνουμε μία νέα σχεδιάστρια που αξίζει να γνωρίζεις!

Πριν από μερικούς μήνες «γεννήθηκε» στη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Μάγια Ζούλοβιτς, η ιδέα της δημιουργίας ενός workshop, στο οποίο θα παρουσίαζε, με το δικό της στυλ, όλες της, τις δημιουργίες. Η σκέψη της δεν άργησε να υλοποιηθεί και μόλις πριν από ένα μήνα και κάτι, στην Κηφισιά, στην οδό Κυριαζή «στεγάστηκε» το όνειρο της. Στο «Maya’s Workshop», όπως και ονομάζεται ο χώρος της, μπορεί κανείς να βρει όλα τα νέα αλλά και παλαιότερα σχέδια της.
//
Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια πρωταγωνιστούν εκεί, είτε πάνω στις τρεις επιβλητικές, ξύλινες κούνιες της βιτρίνας, είτε μέσα στο φωτεινό χώρο της, στον οποίο κυριαρχεί το στοιχείο του ξύλου, το μοναδικού κολάζ με fashion φωτογραφίες στο τοίχο, ο σχολικός πίνακας με ευχές φίλων και ο καναπές από παλέτες.
//
Τα κοσμήματα της είναι όλα φτιαγμένα από την ίδια, σε προσιτές τιμές, από χρυσό, ασήμι, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, χρωματιστές μεταξωτές κλωστές και μαργαριτάρια. Το highlight είναι πως η ίδια δεν σταματά να δημιουργεί εκεί, ούτε λεπτό.
//

Αυτή τη περίοδο, τις ματιές όλων μαγνητίζουν, το βραχιόλι και δαχτυλίδι «Lace» από ασήμι και επιχρυσωμένο ασήμι, καθώς και ένα minimal chic μακρύ κολιέ με πολύτιμη πέτρα. Tη ψήφο όλων έχουν αποσπάσει ακόμα, τα μοντέρνα βραχιόλια, από δέρμα και χρυσό, με λεπτομέρειες από μαργαριτάρια.

/

Δεν μένει λοιπόν μία βόλτα στο «Maya’s Workshop», όπου πίνοντας ένα espresso ή και ένα αρωματικό τσάι, μπορείτε να δείτε πολλές εκπλήξεις, για τη κοσμηματοθήκη σας.

Read More

And More