Η Τόνια Σωτηροπούλου βράβευσε τον Marc Jacobs!

Στο Βερολίνο βρίσκεται η Τόνια Σωτηροπούλου κι όχι τυχαία αφού ήταν καλεσμένη του fashion θεσμού ME Style Awards και σου ‘χω και καλύτερο.. ο λόγος; Να βραβεύσει τον σχεδιαστή μόδας Marc Jacobs! Το ME Style Awards εδώ κι αρκετά χρόνια ξεχωρίζει νέα σχεδιαστικά ταλέντα από όλο τον κόσμο ενώ δεν ξεχνάει να τιμήσει αυτούς που με το ταλέντο και τη δουλειά τους έχουν χαράξει οδό στον χώρο της μόδας. Έτσι για το τιμητικό βραβείο Superior Designer η διοργάνωση επέλεξε την δική μας αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου.


Μεγάλη στιγμή για την πολύ όμορφη Τόνια που αποδεικνύει πως έχει φανατικό κοινό και στη Γερμανία αφού με το που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν ενώ όταν ανέβηκε στη σκηνή ο κόσμος χειροκροτούσε δυνατά γεμάτος ενθουσιασμό. To βραβείο παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Marc Jacobs αφού ο σχεδιαστής δεν μπόρεσε να λείψει από τη Νέα Υόρκη λόγω υποχρεώσεων.


Η Τόνια σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άνετη, αστειεύτηκε με τους παρουσιαστές ενώ αυτό που συζητήθηκε έντονα ήταν το πράσινο από βελούδο φόρεμα της. Η Τόνια που θέλει να τιμήσει την ελληνική μόδα φόρεσε δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Konstantinos Melis by Laskos ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο πολύ ταλαντούχος make up artist Βασίλης Θεοτόκης και ναι η Τόνια μας έκανε πολύ περήφανους. Well done Girl!

Read More

And More