Olympics Style: Τι φόρεσαν στην τελετή λήξης!

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε και δεν μπορείς να μην παραδεχτείς πως η βρετανική μόδα έκανε αισθητή την παρουσία της. Λίγο τα μοντέλα, λίγο οι εμφανίσεις επι σκηνής με επώνυμη υπογραφή ξεσήκωσαν κάθε πιστή fashionista από τη θέση της και δεν θα μπορούσα να μην σου συγκεντρώσω τις εμφανίσεις που ξεχώρισα και φυσικά να μοιραστώ μαζί σου όλες τις στιλιστικές λεπτομέρειες.


Πρώτη και καλύτερη η Victoria Beckham που παρόλο την όχι και τόσο μεγάλη ευκινησία της έκλεψε τις εντυπώσεις με το μαύρο φόρεμα με το βαθύ σκίσιμο στα πόδια και τη μακριά ουρά. Η Victoria για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό επέλεξε δημιουργία άλλου σχεδιαστή. Το φόρεμα της έχει την υπογραφή Giles. H baby spice, Emma Burton φόρεσε φούξια δημιουργία της Magie Cooke.


H Geri Halliwell επέλεξε κόκκινο στράπλες φόρεμα που δεν ανθουσίασε κιόλας της Suzanne Neville ενώ η Mel B εμφανίστηκε με ολόσωμη φόρμα Zuhair Murad και γόβες Christian Louboutin.


H Georgia Jagger επέλεξε φόρεμα σε απόχρωση του χρυσού της Victoria Beckham ενώ η Lily Cole με φόρεμα από δαντέλα Erdem.

To φόρεμα της Lily Donaldson καθήλωσε πολλούς κι έχει την υπογραφή της Vivienne Westwood ενώ το απόλυτο british model, Kate Moss φόρεσε δημιουργία του οίκου Alexander McQueen.

Alexander McQueen φόρεσε και η Naomi Campbell ενώ η τραγουδίστρια Jessie J εμφανίστηκε στη σηνή με ολόσωμη catsuit φόρμα της Vivienne Westwood.

Read More

And More