ΤΑ Μ-ΠΛΕΞΑΜΕ! Τα πλεκτά είναι μόδα και το πλέξιμο η νέα τάση… Μάθε κι εσύ να πλέκεις εδώ!

Τα πλεκτά είναι από τις βασικότερες τάσεις κάθε σεζόν. Συνήθως όμως είναι και πάρα πολύ ακριβά. Τι θα έλεγες να μάθεις να πλέκεις και να φτιάξεις μόνη σου ό, τι θέλεις; Εδώ θα τα μάθεις όλα…

Θύμασαι τον Rachel Crow να πλέκει; Ο ίδιος δήλωνει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αρέσκεται να εξασκεί το άθλημα “μια καλή, μία ανάποδη” γιατί τον χαλαρώνει και τον απαλάσσει από το άγχος της δουλειάς!

Η τάση του πλεξίματος δεν είναι καινούρια υπόθεση! Έχουμε δει πολλές σταρ όπως η Sarah Jessica Parker, η Cameron Diaz και η Krsitin Davis να απολαμβάνουν τις αντιστρές επιδράσεις του πλεξίματος στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Είναι μια τάση που έχει διαθωθεί στην Αμερική και στην Αγγλία, ξεκίνησε από τους πιο μεγάλους σταρ και πέρασε σε όλες τις fahionistas.

To πλέξιμο εκτός από μια χαλαρωτική συνήθεια είναι μια πολύ καλή οδός για να διοχευτεύσεις την δημιουργικότητά σου και να κάνεις το δικό σου fashion statement. Οι πασαρέλες του φετινού χειμώνα ήταν γεμάτες από πλέξεις σε όλες τις εκδοχές τους!

Είδαμε τα πλεκτά σχεδόν σε κάθε πασαρέλα. Σε φορέματα, σε κασκόλ, σε τοπ, σε αξεσουάρ! Παντού! Είδαμε όλων των ειδών τις πλέξεις να κάνουν κατάληψη στην γκαρνταρόμπα του χειμώνα σε πολλά χρώματα, από τους πιο ήρεμους γήινους τόνους μέχρι τα πιο έντονα νέον χρώματα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΛΕΚΕΙΣ!
Εάν θέλεις κι εσύ να μάθεις να πλέκεις μπορείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια:

LUCreativeStudio: Αμφικτύονος 23, Θησείο, Τ. 210 3411271, Info@lucreativestudio.gr, ww.lucreativestudio.gr
και
Latrap: Τριβωνιανού 56, Μετς, τηλ.: 6945778801

Μπορείς όμως να μάθεις τα βασικά περί πλεξίματος μέσα από το youtube:

Δες εδώ πως να κάνεις την βασική κίνηση, δηλαδή την καλή!

Δες εδώ πως μπορείς να πλέξεις ένα πουλόβερ με κάθετες ρίγες.

Δες εδώ πως μπορείς να δημιουργήσεις ένα δικυωτό κασκόλ.

Read More

And More