DRESS CODE! Πως να φορέσεις το ίδιο ρούχο στο νησί και πως στην πόλη. Με τι να το συνδυάσεις…

Η fashion editor του TLIFE σου σετάρει τα καλοκαιρινά outfit. Πως μπορείς δηλαδή να φορέσεις, να συνδυάσεις το ίδιο ρούχο στην πόλη και πως στο νησί. Υπάρχει διαφορά και η Σοφία στη δείχνει… Γιατί άλλο dresscode έχει η ανεμελιά του νησιού κι άλλο η πόλη!

Ρούχα! Ρούχα! Ρούχα! Έχεις σκεφτεί πως πολλά από τα έξοδα που κάνεις είναι τελείως ανώφελα αφού με πολύ λίγα έξοδα ή και καθόλου μπορείς να ντυθείς μέσα στην καθημερινότητά σου κι όταν έρθει η ώρα, αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ να τα πακετάρεις και να φύγεις για διακοπές στο νησί; Κι όμως η φούστα που φέτος επιλέγεις σε maxi στιλ είναι το ιδανικό κομμάτι για τις φετινές σου διακοπές. Όπως και η ολόσωμη φόρμα! Βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει στιλιστικά και δες πόσα πολλά χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις παίζοντας απλά με τα παπούτσια και το ύφος του ρούχου σου.

Η Σοφία Σούζα, fashion editor του TLIFE που γνωρίζει τη μόδα πολύ καλά σου ετοίμασε 6 βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου που σίγουρα φοράς μέσα στην καθημερινότητά σου στην πόλη για να τα πάρεις μαζί σου στο νησί. Ενώ αν μείνεις εδώ δεν υπάρχει λόγος για εκπτώσεις στο ντύσιμο. Η Σοφία σου φτιάχνει το styling για τις καλοκαιρινές σου βόλτες είτε μείνεις στη πόλη είτε πας στο νησί.


Πόλη
Στην πόλη το chemisier είναι η καλύτερη επιλογή γιατί είναι αέρινο και ευκολοφόρετο με το σωστό μήκος για το γραφείο. Μία shoulder bag είναι ό, τι πρέπει για το city chic look ενώ τα τετραγωνισμένα τακούνια είναι άνετα και μπορείς να συνεχίσεις ακόμη και το βράδυ.

Nησί
Τα ασπρόμαυρα αξεσουάρ σε 60s στιλ θα δώσουν στο αγαπημένο σου φόρεμα αέρα από Capri. Ενώ τα στρογγυλά γυαλιά θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.


Πόλη
H φούστα που μπροστά είναι πιο κοντή ήταν φέτος το hot trend. Στην πόλη ρίξε τους τόνους κάνοντας συνδυασμούς με ένα tank top και medium high πλατφόρμες.

Νησί

Το ολόσωμο μαγιό σου γίνεται το τέλειο τοπ για αυτήν τη φούστα. Πρόσθεσε ένα εξωτικό λουλούδι και ένα τσαντάκι-πουγκί για tropical look και είσαι έτοιμη!



Πόλη

Η ολόσωμη μονόχρωμη φόρμα φοριέται μέσα στην πόλη στον καύσωνα και νιώθεις τέλεια.Τα ταμπά αξεσουάρ απλά την ολοκληρώνουν όπως πρέπει.

Νησί

Ένα φουλάρι και μία υφασμάντινη τσάντα πάνε την ολόσωμη φόρμα σου διακοπές. Προτίμησε σανδάλια για άνετο στιλ κι ατελείωτες βόλτες στα σοκάκια του νησιού.


Πόλη
Για την πόλη το παντελόνι σου είναι αέρινο σε έντονο χρώμα με μεταξωτό πουκάμισο και άνετα πρωινά πέδιλα.

Νησί

Στο νησί ένα ριγέ τοπ με panama hat και flat shoes του δίνουν την χαλαρότητα που χρειάζεται για τις διακοπές σου.


Πόλη
Όσο πιο καυτό το σορτσάκι σου τόσο πιο φαρδύ το τοπ σου. Βάλ’το με πουκαμίσες ή αέρινα τοπ και κράτα chain bag στις downtown εξορμήσεις σου.

Νησί

Ένα απλό τοπ πλατφόρμες και ψάθινο clutch στο νησί είναι αρκετά για το αγαπημένο σου σορτσάκι. Προϋπόθεση να είσαι μαυρισμένη.


Πόλη
Το boho top στην πόλη θέλει να είσαι τολμηρή για να μην θυμίζει διακοπές. Ένα print παντελόνι, σανδάλια σε animal print και ρετρό sunglasses του δίνουν ένα city cool style.

Νησί
Τα πράγματα στο νησί είναι πιο απλά. Hot pants σανδάλια και x – large καπέλο και είσαι έτοιμη!

Read More

And More