Οι star επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους εκτυφλωτικό πορτοκαλί. Εσύ;

Το πορτοκαλί στην ψυχολογία είναι το χρώμα του ενθουσιασμού, της κοινωνικότητας, της ζωντάνιας, της ζωηρότητας. Πορτοκαλί σημαίνει αισιοδοξία, ήλιος και συνεπώς καλοκαίρι. Όποιος το προτιμά σημαίνει πως αγαπά την ελευθερία και θέλει να επιτύχει σε οτιδήποτε…

Προφανώς, δεν είναι τυχαίο που η μόδα επέλεξε να μας ντύσει στα πορτοκαλιά φέτος. Έτσι, ως αντίδοτο στο γκρίζο της οικονομικής κρίσης κάνει τα πάντα για να μας ανεβάσει την ψυχολογία και δίνει το παρόν σε όλες του τις αποχρώσεις -από τις πιο σκούρες μέχρι τις neon.

Οι σταρ το έπιασαν το υπονούμενο και μπήκαν αμέσως στον πορτοκαλί ενθουσιασμό…

Η Karolina Kurkova με grecian αισθητική φοράει Vionnet μίντι φόρεμα και το συνδυάζει με πλατφόρμες σε μαύρο από φελλό! Η Drew Barrymore κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της επιλέγει ένα μίνιμαλ, στράπλες φόρεμα του Jil Sander και το συνδυάζει επίσης με μαύρα αξεσουάρ! Η Lara Stone φοράει μάξι Calvin Klein και το φωτίζει με χρυσό clutch!

To μίνι(μαλ) πορτοκαλί φόρεμα είναι μια εύκολη, φωτεινή λύση για κάθε ώρα της ημέρας! Η Beyonce και η Jojo φοράνε το ίδιο τύπο φορέματος με μανίκια και γήινα αξεσουάρ ενώ ακόμα και η Jennifer Aniston παραμερίζει τα nude και μαύρα φορέματά της για να φορέσει την απόλυτη τάση του καλοκαιριού!

Η Gwyneth Paltrow μας έχει συνηθίσει σε μίνιμαλ φωτεινά φορέματα ενώ το πορτοκαλί κάνει “γλυκιά” αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών της. Η Κate Bosworth επισκέπτεται το backstage του αγαπημένου της σχεδιαστή Calvin Klein φορώντας ένα λιτό κομμάτι του. Η Elle Mcpherson τέλος σου δείχνει ένα πολύ απλό τρόπο για να φέρεις το πορτοκαλί στις καθημερινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντάς το με λευκό παντελόνι και χρυσά αξεσουάρ!

Read More

And More