THE TREND! Ο νέος τρόπος να φορέσεις το πουλόβερ σου…

Περασμένες, για να μην πω ξεπερασμένες και είμαι υπερβολική, θεωρούνται οι εποχές που το πουλόβερ ήταν ένα αξεσουάρ casual που έφερνε βουκολικές εικόνες στο μυαλό. Το φορούσες, θυμήσου, σε περιστάσεις όπως εκδρομή στο βουνό, στο σπίτι με τους φίλους, σε κάποια καθημερινή έξοδο για καφέ, άντε και στο σινεμά και φυσικά στο σχολείο. Αυτά που ήξερες ήρθε η εποχή να τα ξεχάσεις!

Φέτος το πουλόβερ σταματάει να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και παίρνει τα ηνία ακόμη και στις βραδινές σου εξόδους αφού οι οίκοι το συνδυάζουν έξυπνα δημιουργώντας έντονες glam αντιθέσεις.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει ό, τι πιο εντυπωσιακό βρήκε στα catwalks και σου δείχνει smart τρόπους να τα συνδυάσεις. Aξίζει νομίζω να αναφέρω πως πολύ μεγάλα fashion icons όπως η Olivia Palermo το φόρεσε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και κέρδισε τις εντυπώσεις.


Από αριστερά: Christian Dior, Givenchy, Isabel Marant

Μία mini φούστα ή ακόμη και βερμούδα σε εντυπωσιακό χρώμα αν τη συνδυάσεις με μία κομψή ζακέτα ή πουλόβερ αμέσως ρίχνεις τους τόνους και μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις στην καθημερινή σου βόλτα δημιουργώντας χρωματικές αντιθέσεις.

Μία pencil φούστα σε έντονο print αν συνδυαστεί με ένα πουλόβερ και γόβες σου δίνει ένα κομψό αποτέλεσμα που φοριέται από επίσημη έξοδο μέχρι και σε επαγγελματικό ραντεβού. Αυτό που πρέπει να προσέξεις στην συγκεκριμένη περίσταση είναι η θερμοκρασία από το μέρος που θα βρίσκεσαι πχ. το βράδυ δεν είναι λίγες οι φορές που αποδεικνύεται “μοιραία” επιλογή αφού μάλλον θα σε κάνει να ζεσταθείς.

Ενώ sexy συνδυασμός είναι μία μεταξωτή αρκετά λεπτή στην ύφανσή της φούστα που θα την φορέσεις με ένα βαμβακερό πουλόβερ.


Aπό αριστερά: Missoni, Paul&Joe, Rick Owens

Οι μακριές φούστες είναι τάση από μόνες τους. Αν τις επιλέξεις και τις φορέσεις με ένα πουλόβερ και μία λεπτή ζώνη στη μέση σίγουρα δεν θα περάσει το στιλ σου απαρατήρητο.

TIP: Αν το τολμήσεις φόρεσε μποτάκια ψηλά και δερμάτινο jacket.

TIP: Με τη δερμάτινη φούστα σου δοκίμασε να φορέσεις ένα μάλλινο ζιβάγκο σκούρο καλσόν και ψηλά μποτάκια και θα δεις πως το στιλ σου εύκολα θα μεταμορφωθεί.


Aπό αριστερά: Stella McCartney, Marc Jacobs, Louis Vuitton

Ένα μεταξωτό παντελόνι συνδυασμένο σωστά με έναν πουλόβερ με τίποτα δεν προδίδει μία ατημέλητη εικόνα.

TIP: Πρόσεξε το ύφασμα που θα συνδυάσεις το πουλόβερ σου και το σύνολό σου με τίποτα δεν θα φανεί casual.

TIP: Οι παγιέτες και τα φτερά είναι της μόδας και ο συνδυασμός με πουλόβερ μπορεί να σου φαίνεται το λιγότερο περίεργος, όμως δεν είναι. Τόλμησέ το και θα δεις πως τελικά η ισορροπία που δίνει ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι πολύ σωστή.


Από αριστερά: Valentino, Sportmax, Brioni

Οι πλισέ φούστες επέστρεψαν και γιατί να μην δημιουργήσεις ένα πιο ρομαντικό στιλ συνδυάζοντας τα δύο trends της σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και με τις φούστες μέχρι το γόνατο όπως και τις pencil που ένας συνδυασμός με πουλόβερ ή ζακέτα θα τις μεταμορφώσουν σε πολύ πιο smart.


Από αριστερά: Μichael Kors, DKNY, Miele

Ένα μακρύ ζιβάγκο δημιουργεί ένα πιο cosy feeling που έρχεται να ανατρέψει ο συνδυασμός με μία μεταξωτή παντελόνα.

ΤΙP: Συγκράτησε πως το mix and match ενός καλού υφάσματος κι ενός πουλόβερ δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για βραδινό σύνολο.


Από αριστερά: Altuzarra, Versus, Iceberg

Ενώ φυσικά μπορείς να επιλέξεις και πιο casual γραμμές ώστε να συνδυάσεις το πουλοβεράκι σου. Μια φούστα σε πιο χαλαρή γραμμή δεν θα σε απογοητεύσει. Κι αν θέλεις να το μεταμορφώσεις σε κάτι πιο θηλυκό γιατί όχι να προσθέσεις ένα ζευγάρι κομψές γόβες ή ankle boots.

ΤΙP: Παρατήρησε πως οι περισσότεροι οίκοι το συνδυάζουν με γοβάκια με λεπτό λουράκι στον αστράγαλο. Αν ο σωματότυπός σου το επιτρέπει είναι το Must Do της σεζόν!

Read More

And More