“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

‘Εχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Eρώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας! Είμαι 21 ετών, ύψος 1.68 κ 58 κιλά. Το Σεπτέμβριο θα παρευρεθώ σε έναν γάμο και δεν έχω ιδέα για το τι να βάλω. Θα μπορούσατε να μου δώσετε μερικές ιδέες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας για την ηλικία σου ένα ωραίο χαλαρό μίνι φόρεμα με χρώμα θα ήταν η καλύτερη επιλογή π.χ. σε παστέλ απόχρωση που κολακεύει τις περιοσσότερες με ενα ωραίο κολιέ και πέδιλα Επίσης θα μας άρεσες και με ολόσωμη φόρμα χαλαρή στο πάνω μέρος με τονισμένη μέση μεγάλα βραχιόλια και πέδιλα με χοντρό τακούνι. Απόφυγε μίνι φούστες ή μακριά φορέματα με prints σε empire γραμμή.


Ολόσωμη φόρμα 27,95 € – Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Καταρχάς συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Θα ήθελα να μου προτείνετε μπλουζάκια που μπορώ να φορέσω με μια floral φόρμα (πράσινη με πολύχρωμα λουλούδια). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας αν καταλάβαμε καλά έχεις μία floral φόρμα παντελόνι- αν όχι θα πρέπει να μας ξαναστείλεις την ερώτηση σου. Λοιπόν με μία τέτοια φόρμα μπορείς να βάλεις μονόχρωμα t-shirts (από τα χρώματα που έχει το floral της φόρμας ή σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως μαύρο-λευκό και γκρι) αλλά και μαρινιέρα για πιο fashion αποτέλεσμα. Ρίξε μια ματά στο T-Shopping που θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε μπλουζάκια.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Οι συμβουλές σας με έχουν βοηθήσει πολύ! Θα ήθελα να μου προτείνετε με τι μπορώ να συνδυάσω την παρακάατω φούστα για μια βραδινά έξοδο σε μπαράκι! Σας ευχαριστά πολύ! Φαίη

/

Απάντηση
Γειά σου και εσένα φίλη μας! Θα την συνδυάσεις με ένα ωραίο φανελάκι σε μαύρο, λευκό ή κρεμ χρώμα, βραχιόλια και πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο ή αν θες και με booties.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας για επιλογή τσάντας. Έχω πάρει ενα φόρεμα μακρύ στενό σε ανοιχτό μπλε (τιρκουάζ) με σκίσιμο, στο οποίο η φόδρα του μέσα είναι κίτρινη, το lemon και φαίνεται απο το σκίσιμο. Έχω επιλέξει το εξής παπούτσι. Έχω ήδη δύο αποχρώσεις του μπλε και προβληματίζομαι στο χρώμα της τσάντας..

/

Απάντηση
Φίλη μας η τσάντα σου θα μπορούσε να είναι καφέ σαν αυτό που έχει το παπούτσι ή μία ωραία dirty gold, και βέβαια μιλάμε πάντα για clutch.

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω ένα φιλικό γάμο αρχές Οκτωβρίου (βράδυ) και δεν ξέρω καθόλου πως πρέπει να ντυθώ λόγω της ημερομηνίας. Είμαι ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια και λευκό δέρμα ενώ ο σωματότυπός μου είναι κλεψύδρα (με ελαφρώς πιο γεμάτα μπρατσάκια-μπουτάκια και λίγο πιο ανοιχτή πλάτη, είμαι 1,63 και 55 κιλά, 23 ετών). Θέλω οπωσδήποτε το συνολικό λουκ να είναι πολύ εντυπωσιακό, να τραβά τα βλέμματα (…για συγκεκριμένους λόγους!) και παράλληλα να είναι κομψό ! Τι θα μου προτείνατε (ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, χρώματα); Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Θα μας άρεσε πολύ για εσένα ένα look που θα αποτελείται από μια pencil ή και σε γραμμή Α midi φούστα και ένα cropped top-με μανίκι 3/4 αν θέλεις να καλύψεις και τα μπρατσάκια-που θα αναδείξει τη λεπτη σου μέση. Ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες ή πέδιλα, μεγάλα bracelets και ένα μικρό clutch. Τώρα σε χρώμα, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά σου θα σου πηγαίνουν πολύ και οι παστέλ και οι έντονες αποχρώσεις. Προτίμησε πάντως το σύνολο σου να είναι μονόχρωμο και όχι εμπριμέ για πιο chic αποτέλεσμα και πρόσθεσε του ενδιαφέρον με τα αξεσουάρ σου.


Ερώτηση
Γεια σας! Ονομάζομαι Ελένη. Συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη! Θέλω επειγόντως την βοήθειά σας! Στις 27 Σεπτέμβρη παντρεύεται η μεγάλη μου αδερφή (είναι και οι δύο στο Πολεμικό Ναυτικό) και δεν έχω ιδέα τι να φορέσω. Είμαι 20 χρονών, μελαχρινή, μαυρισμένη, 1.60 με σωματότυπο αχλάδι θα έλεγα.
Σκέφτηκα να βάλω στράπλες μάξι φόρεμα αλλά δεν ξέρω ποιο χρώμα θα με κολακεύει. Έχω σκεφτεί όμως να βάλω και ένα άσπρο μπούστο στράπλες με μία μάξι ψηλόμεση φούστα (ούτε σε αυτή έχω βρει χρώμα) και να το συνδυάσω αν γίνεται με πλατφόρμες μιας και με βολεύουν πάρα πολύ και θα αντέξω το γλέντι χωρίς να αλλάξω παππούτσια μετά.
Τι μου προτείνετε; Επίσης αν είναι εύκολο να μου πείτε με τι αξεσουάρ να το συνδυάσω. Α! ο γάμος θα γίνει Αθήνα και το τραπέζι σε κλειστό κέντρο. Ευχαριστώ και ελπίζω να μου απαντήσετε! Σας στέλνω φωτογραφίες

//

Απάντηση
Ελένη μας θα σου προτείναμε να βάλεις το φόρεμα το σε μπλε απόχρωση με πλατφόρμες που θα είσαι και άνετη και θα σε κολακεύει. Η φούστα με το μπούστο δεν θα είναι ένα ανετο σύνολο και δεν θα εισαι χαλαρή για να διασκεδάσεις. Για κοσμήματα διάλεξε ένα κοντό μεγάλο κολιέ η εντυπωσιακά σκουλαρίκια και για τσαντάκι ενα ωραίο υφασμάτινο clutch.

Read More

And More