FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Αν κάτι απολαμβάνουμε είναι το να βρίσκόμαστε δίπλα σου και να σε βοηθάμε να παίρνεις στιλιστικές αποφάσεις ή ιδέες για το πως να φορέσεις σωστά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου.

Ιδέες για συνδυασμούς, χρώματα, αξεσουάρ και για ο,τι άλλο μπορεί να σε προβληματίζει μη διστάσεις λοιπόν να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουμε όλες τις απαραίτητες λύσεις και tips!

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας! Τέλος Σεπτέμβρη έχω την βάφτιση του γιου μου. Αγόρασα λοιπόν ένα φόρεμα πουά μαύρο/άσπρο. Με τι χρώμα παπούτσια να το ταιριάξω και τι αξεσουάρ να φορέσω; Είναι στράπλες με ψηλές τιράντες! Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να πάρω απάντηση γιατί καίγομαι!

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να φορέσεις μία γόβα σε παστέλ απόχρωση για να δώσεις λίγο χρώμα, όπως κίτρινο, γαλάζιο ή φιστικί και ένα ωραίο κολιέ με χρώμα που να ταιριάζει με το παπούτσι που τελικά θα επιλέξεις. Προσοχή όμως, να μην είναι μακρύ, αλλά κοντό και σταθερό στο λαιμό, δες και φωτό !

//

Ερώτηση
Καλησπέρα. Ορκίζομαι στις 10 Οκτωβρίου και σκέφτομαι τι να φορέσω. Φόρεμα ή ανδρόγυνο στιλ με παντελόνα και ίσως σακάκι; Έχω μπερδευτεί αρκετά λόγω καιρού. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Kαι τα δύο είναι πολύ οk για την περίσταση άρα μένει να δεις τι καιρό θα έχει και αναλόγως διαλέγεις. ;Eνα φόρεμα ταιριάζει σε καλό καιρό ενώ σε περίπτωση βροχής βάλε παντελόνι με σακάκι. Και στις δύο περιπτώσεις φόρεσε κόσμημα στο λαιμό για εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις φωτό.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας, είμαι 1,75, 58 κιλά και 27 ετών! Έχω έναν γάμο τέλος Σεπτέμβρη στις 12 το μεσημέρι! Έχω σκεφτεί να φορέσω κάτι σαν αυτό της φωτογραφίας – δεν ξέρω βέβαια αν το κίτρινο χρώμα ταιριάζει αυτή την εποχή! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο χρώμα και να μου δώσετε λύσεις που μπορώ να βρω τέτοιες φούστες; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας η επιλογή σου είναι πολύ ωραία για την ώρα και την περίσταση. Φρόντισε να μην βάλεις μαύρα παπούτσια αλλά nude ή παστέλ, ιδανικά γόβες ή peep toes και από πάνω μπορεις να βάλεις ένα μονόχρωμο αέρινο τοπ και ένα ωραίο κολιέ κοντά στο λαιμό. Τέτοιου τύπου φούστες δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να βρεις, αφού υπάρχουν ακόμα και στις οικονομικές αλυσίδες.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Είμαι 25 χρόνων και γίνομαι κουμπάρα τον Φεβρουάριο. Είμαι καστανή σκούρη τι να βάλω;

Απάντηση

Φίλη μας οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι πολύ λίγες (ημερομηνία, location, σωματότυπος). Παρόλα αυτά θα σου προτείναμε ένα ωραίο φόρεμα όχι μακρύ, σε mini μήκος, με ένα εντυπωσιακό κολιέ και πέδιλα ή γόβες ή μία ολόσωμη φόρμα που είναι πιο νεανική επιλογή, με bangles στο χέρι και peep toes.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα την βοήθεια σας. Τον Οκτώβρη παντρεύεται ο αδερφός μου και δεν ξέρω τι να βάλω. Θέλω να είναι κατι ξεχωριστό και να κάνει μπαμ :). Είμαι 1.67, 54 κιλά και 22 χρονών.. αν μπορείτε να μου προτείνετε κομμάτια που θα μπορούσα να βάλω και καταστήματα στην Αθήνα. Ευχαριστώ πολυυύ και συγχαρητήρια για τς στιλιστικές συμβουλές που δίνετε.

Απάντηση
Φίλη μας για τον γάμο του αδερφού σου θα σου ταίριαζε λόγω ηλικίας ένα girly φόρεμα. Προτείνουμε τις εξής εταιρείες: Juicy Couture -Attica, See by Chloe-Hondos Center, Max & Co-Golden Hall, La Queen-Kηφισιά αλλά και στο Τshopping θα μπορέσεις να βρεις πολλές επιλογές αφού ανανεώνεται πολύ συχνά.

Ερώτηση
Γεια σας! Ονομάζομαι Μαρία, είμαι μια νέα μανούλα, 26 χρονών και σε έναν μήνα (Οκτώβριο) έχω τον γάμο του αδερφού μου..Προβληματίζομαι για το τι είδους και στιλ ρούχο (φόρεμα, παντελόνι κ.α.) μπορώ να αγοράσω για να κρυφτούν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μας θα πρέπει να δοκιμάσεις και να δεις τι πραγματικά σε κολακεύει αλλά κυρίως κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετη και όμορφη. Ένα φόρεμα σε όχι πολύ στενή γραμμή -ίσως και ένα wrap dress- είναι σίγουρα μία safe επιλογή και ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση από όσο ένα παντελόνι. Συνδύασέ το με κοσμήματα και ψηλοτάκουνα παπούτσια, φρόντισε να είναι μονόχρωμο, απόφυγε όμως καλύτερα το μαύρο και παίξε με μπλε, μπορντό, πράσινο, κόκκινο σκούρο κ.λ.π!

Ερώτηση
Καλησπέρα θα επιθυμούσα κι εγώ τη γνώμη σας. Πολύ ενδιαφέρουσα η στήλη σας!!
Έχω αγοράσει ένα πλισέ σορτσάκι-φούστα μαύρο αλλά στο τελείωμα απαλό ροζ θα ήθελα τη γνώμη σας πώς να το συνδυάσω. Θέλω να το φορέσω σε αρραβώνα κοντινού προσώπου. Θέλω να είναι chic και συνάμα μοντέρνο style. Σκεφτόμουν να το βάλω είτε μ’ ένα crop μπλουζάκι μαύρο ή ροζ είτε μ’ ένα μπούστο-κορμάκι και γόβα μυτερή φουξια ή ροζ απαλό. Εσείς τη γνώμη έχετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας μας αρέσει που θα κάνεις ένα πιο stylish ντύσιμο για την περίσταση. Λοιπόν επίλεξε το cropped τοπ και από παπούτσι το τοζ απαλό. Απλά επειδή θα φοράς και μίνι και θα έχεις και την κοιλιά έξω μην βάλεις κοσμήματα και κράτα ήπιους τόνους σε μαλλιά μακιγιάζ. Σε περίπτωση που κρυώνεις θα σου προτείνουμε να φορέσεις από πάνω ένα μακρύ blazer περίπου στο μήκος που τελειώνει το σορτς σου.

Read More

And More