FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα, παντρεύομαι τον Ιούνιο και ενώ έχω βρει το νυφικό, έμπλεξα με τα πέδιλα.
Το νυφικό είναι λευκή γκιπούρ δαντέλα σε ίσια γραμμή και ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζουν πέδιλα σε nude απόχρωση ή πρέπει να εστιάσω σε λευκά. Περιμένω τις προτάσεις σας!
Ευχαριστώ, Μαρία

Απάντηση

Μαρία εφόσον το νυφικό σου είναι λευκό και ο γάμος καλοκαίρι τότε τα λευκά πέδιλα είναι η πιο chic επιλογή. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν κανόνες-μπορείς να το συνδυάσεις από μεταλλικές αποχρώσεις μέχρι και έντονες αν μπορείς πάντα να υποστηρίξεις ένα πιο εναλλακτικό look. Πρόσεξε αυτά που θα διαλέξεις να εχουν το σωστό ύψος μόνο για να πέφτει σωστά το νυφικό σου και να μην είναι κουραστικά γιατί εκείνη η μέρα θα είναι ”απαιτητική”. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, είμαι 23 χρόνων 1,70 και περίπου 55 κιλά και θα είμαι κουμπάρα στο γάμο της καλύτερης μου φίλης! Το πρόβλημα μου ειναι το χρώμα και το μάκρος του φορέματος που θα βάλω γιατί θα στέκομαι δίπλα απο την νύφη! Σας στέλνω κάποιες ιδέες να μου πείτε την γνώμη σας. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν η midi skirt θα μπορούσε να φορεθεί σε γάμο! Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας απο τις επιλογές που μας έστειλες η φούστα με το cropped top είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί δεν μοιάζει με νυφικό όπως το δεύτερο και τρίτο φόρεμα ούτε είναι συνηθισμένη επιλογή όπως το πρώτο με την full skirt. Eίναι νεανικό, μοντέρνο και αφού θα είσαι δίπλα στην νύφη να μην δείχνεις σαν και αυτή. Τα χρώματα θα μπορούσαν να είναι βέβαια πιο ”χαρούμενα΄΄ π.χ. μία ωραία κοραλί φούστα και ένα black & white top ή γενικά ότι σου αρέσει σε χρώμα. Τώρα για την άλλη εκδοχή του midi φορέματος εννοείται ότι μπορείς να φορέσεις σε γάμο αρκεί να έχει πιο εορταστικό ύφος και να μην θυμίζει office look.

Ερώτηση
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει ο συνδυασμός μαύρου τοπ με μπλε σκούρα φούστα και ταμπά γόβα…Αν όχι τότε το μαύρο τοπ με χακί φούστα και ταμπά γόβα;

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο συνδυασμοί είναι μια χαρά μπορείς να τους δοκιμάσεις άνετα.

Ερώτηση
Ζητώ και πάλι την πολύτιμη βοήθειά σας!! Καταρχάς είστε super!!! Σκοπεύω να αγοράσω φούστα tutu, τύπου μπαλαρίνας με τούλι, εαν την έγραψα σωστά. Με τι να τη συνδυάσω από πάνω, έχω δει photos με cropped μπλουζάκια, αλλά κολλάω να το φορέσω στον συγκεκριμένο γάμο.
Επίσης να την φορέσω με πέδιλα η με γόβες χρωματιστές? Τη φούστα έχω σκοπό να την πάρω σε κάποιο παστέλ χρώμα. Βοηθήστε με να ξεχωρίσω! Σας επισυνάπτω photo του τι ψάχνω. Ο γάμος είναι 27/06. Σας υπερ ευχαριστωωω!!!

Απάντηση
Θα σου προτείναμε να την πάρεις σε χρώμα pastel, ροζ γαλάζιο πράσινο,να την φορέσεις με ένα cropped top λευκό καλύτερα με μανίκι και όχι με τιραντάκια και πολύ στενό και σε παπούτσι διάλεξε πέδιλα ή λευκά ή σε μεταλλιζέ απόχρωση όπως στην πρώτη φωτό που πηγαίνουν πολύ.

Ερώτηση
Έχω μια άσπρη μπλούζα τρυπητή σε στιλ μοτίβου και είναι κοντή μπροστά και μακριά πίσω (φτάνει μέχρι τις γάμπες η ουρά). Με τι θα μπορούσα να την συνδυάσω; Δεν φοράω σορτσάκια και με δυσκολεύει η επιλογή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Θα μπορούσες να τη φορέσεις-αν σου πάει- με ψηλόμεσο παντελόνι σε στενή γραμμή ή με κάποιο χαλαρό boyfrirend jean. Απόφυγε φούστες ή φαρδιές παντελόνες.

Ερώτηση
Καλησπέρα, είναι πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας και θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τα παρακάτω.
Έχω ένα μπεζ σύνολο (ζιπ κιλότ που από μπροστά κάνει φούστα και crop top αμάνικο) Μου έχει κολλήσει να το συνδυάσω με γαλάζιο-τυρκουαζ κολιέ για να σπάσει το γήινο χρώμα και δεν έχω καταφέρει να βρω πουθενά κάτι ωραίο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; θα ήθελα τις ιδέες σας για τσάντα και για παπούτσια.
Ευχαριστώ πολύ:-) Αναμένω νεότερα σας σύντομα!

Απάντηση
Πολύ ωραία τιρκουάζ κολιέ και σε καλη τιμή θα βρεις τώρα στα H&M. Επίσης θα του πήγαιναν πολύ και μεγάλα κοκάλινα βραχιόλια σε ethnic ύφος ενώ σε παπούτσια ταιριάζουν πέδιλα με χοντρό τακούνι καλύτερα μαύρα και μία shoulder bag σε basic χρώμα.

Ερώτηση
Έχω να πάω σε ένα γάμο τον Ιούνιο και έχω πάρει μια μαύρη ψηλόμεση φούστα και ένα άσπρο κοντό μπλουζάκι από πάνω, με τι παπούτσι και με τι αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω;

Απάντηση

Αν ο γάμος είναι εκτός πόλης με πλατφόρμες μαύρες, αν είναι στην Αθήνα με high heels ενώ σε αξεσουάρ-χρυσά βραχιόλια και ένα clutch σε άλλο χρώμα π.χ. πράσινο θα ολοκληρώσουν με άποψη το look σου.

Read More

And More