Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εχεις στιλιστικές ανησυχίες; Θέλεις να δημιουργήσεις το τέλειο outfit; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα και αξεσουάρ σου σύμφωνα με τις τάσεις της άνοιξης; Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα! Το καλοκαίρι βαφτίζω το παιδί μου και έχω επιλέξει ένα maxi φόρεμα μπλε μονόχρωμο καμπαρντίνας με λευκή ζώνη κάτω από το στήθος. Τι παπούτσι θα μου προτείνατε να φορέσω; Σας ευχαριστώ

Απάντηση
Θα μπορούσες να βάλεις ένα ζευγάρι πέδιλα σε λευκό χρώμα με τετράγωνο τακούνι που είναι και μεγάλη τάση και θα τα βρεις εύκολα παντού ή εναλλακτικά μία πλατφόρμα σε λευκό χρώμα που επίσης ταιριάζει πολύ.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. 1η Ιουνίου και 13.00 το μεσημέρι θα βαφτίσουμε την κορούλα μας και δεν ξέρω τι ακριβώς να βάλω. Είμαι 1,63 και 61 κιλά, ανοιχτή στην περιφέρεια λίγο. Γενικά ντύνομαι μοντέρνα και δεν μου αρέσουν τα πολύ αμπιγιέ ρούχα, τι προτείνετε;

Απάντηση

Θα σου προτείναμε ένα ωραίο μονόχρωμο φόρεμα σε loose γραμμή που θα αγκαλιάζει το σώμα και θα νιώθεις άνετα, σε μία παστέλ απόχρωση (πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, γαλάζιο), ένα statement κολιέ και γόβες ή πέδιλα σε λευκό χρώμα.

Ερώτηση
Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Είμαι 26 χρόνων και στις 26 Απριλίου είμαι καλεσμένη σε μια βάφτιση. Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα αλλά δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω. Και επίσης τι πανωφόρι να φορέσω; Μήπως να το συνδυάσω με μια εσάρπα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βάσω

/

Απάντηση
Βάσω αυτό το φόρεμα που έχεις επιλέξει είναι αρκετά καλοκαιρινό και αέρινο και θέλει προσοχή στο styling για να δείξει ωραίο αυτήν την εποχή. Θα το συνδυάσεις ιδανικά με wedges και ένα kimono για να έχεις ένα safe αποτέλεσμα. Ο καιρός το επιτρέπει για να βάλεις σιγά σιγά κάποια καλακαιρινά παπούτσια και ένα πιο ελαφρύ πανοφώρι. Σου στέλνουμε και κάποιες φωτό για να εμπνευστείς.

Ερώτηση
Καλησπέρα, το καλοκαίρι έχω το γάμο της καλύτερής μου φίλης και σκέφτομαι να φορέσω μία τούλινη φούστα! Είναι must και για το καλοκαίρι ή θα είναι τελείως εκτός; Είμαι 1.78 και 60 κιλά, καστανοκόκκινα μαλλιά. Να είναι ένα μήκος η φούστα κάτω από το γόνατο ή να φτάνει μέχρι εκεί το μπροστά και το πίσω μέρος να είναι πιο μακρύ; Με τι να την συνδυάσω; Την σκέφτομαι σε χρώμα μπλε, το βασιλικό μπλε. Μπορείτε να μου προτείνετε κι άλλα χρώματα;
Ευχαριστώ

Απάντηση
Μας αρέσει πολύ η ιδέα σου και προτείνουμε να την πάρεις σε ένα χρώμα γκρι αντί για μπλε -σου στέλνουμε και φωτό! Θα την συνδυάσεις με nude ή off white μεταξωτό τοπ, λεπτά χρυσά κολιέ ή βραχιόλια και γόβες ή higheeled sandals σε μεταλλιζέ απόχρωση. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια… Θέλω τη βοήθεια σας ξανά… Είμαι 27 χρόνων, 1,75, 57 κιλά, σωματότυπος αχλάδι, καστανή με σκουρόχρωμη επιδερμίδα! Έχω έναν γάμο στις 26 Απριλίου και δεν ξέρω τι να φορέσω. Βοηθήστε! Αν ειναι εύκολο θέλω φωτό από τις προτάσεις σας. Και που μπορώ να τα βρω! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας για εκείνη την περίοδο καλό θα ήταν να φορέσεις ένα φόρεμα σε χαλαρή γραμμή στην επίμαχη περιοχή της περιφέρειας. Σου στέλνουμε φωτό να δεις το ύφος. Θα μπορέσεις να βρεις τέτοιου τύπου φόρεμα στις γνωστές οικονομικές αλυσίδες ή στο κατάστημα της Diane Von Furstenberg στο Κολωνάκι αλλά και στο Αttica. Για παπούτσια σίγουρα πέδιλα θα βρεις πολλά σχέδια στο κατάστημα Νak και ένα τζάκετ με cropped μανίκι (έχει πολλές επιλογές στα καταστήματα Marks & Spencer).

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει ένα μαύρο φόρεμα με μπεζ γόβες και άσπρη καμπαρντίνα.

Απάντηση

Όχι φίλη μας δυστυχώς θα πρέπει να αλλαξεις το παπούτσι. Δεν πάει το μπεζ με την άσπρη καμπαρντίνα. Θα πρέπει να βάλεις ή μία μαύρη γόβα, λευκή ή μια black & white για πιο stylish αποτέλεσμα -σου στέλνουμε και φωτό.


Γόβες Mourtzi 99,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας!Το όνομά μου είναι Σοφία και θέλω τη βοήθεια-συμβουλή σας! Έχω ένα γάμο τέλος Μαίου στον οποίο οι γονείς μου παντρεύουν το ζευγάρι. Θέλω να φορέσω αυτό το μαύρο φόρεμα. Τα μαλλιά μου ειναι μακριά και ίσια οπότε σκέφτηκα να κάνω ένα ατημέλητο σινιόν στο πλάι. Επειδή το φόρεμα είναι μαύρο, ήθελα να παίξω με χρώματα στη γόβα ώστε να το κάνω λίγο ρομαντικό style! Το έχω ήδη βάλει με nude γόβα που ξέρω ότι είναι το ιδανικό! Είχα σκεφτεί να βάλω ροζ ανοικτό ή βεραμάν γόβες με μύτη μπροστά. (Δεν έχω αγοράσει ακόμα γόβες), πέρλες στο λαιμό και κάποια ζώνη πάνω από το κλος πουά! Θα ήθελα να μου πείτε αν στέκει όλο αυτό, αν θα βγει κάτι ωραίο… διαφορετικά αν μπορείτε να μου προτείνετε μερικές ιδέες!


Aπάντηση
Φίλη μας θα μας άρεσε πολυ αυτό το φόρεμα με γόβες με μπαρέτα, πέρλες στο λαιμό αλλά όχι μακριές, κοντές σαν αυτές στην φωτό που σου στέλνουμε και σίγουρα τα μαλλιά σου πιασμένα σε ένα νεανικό κότσο ή ίσως ponytail.

Read More

And More