“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας. Χρειάζομαι για ακόμη μια φορά την πολύτιμη βοήθειά σας. Έχω αγοράσει το παρακάτω suede κιμονό με κρόσσια σε ταμπά χρώμα και θα ήθελα διαφορετικούς τρόπους να το συνδυάσω.

/
Απάντηση
Φίλη μας το συγκεκριμένο κομμάτι θα μας άρεσε με total white σύνολο, με τζιν και leopard flat shoes, επίσης με μαύρο παντελόνι, μαρινιέρα και booties για πρωί ενώ για βράδυ με ένα ψηλόμεσο shorts τοπ τύπου lingerie και overknee boots.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια, ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Θέλω να αγοράσω ενα ankle boot με χαμηλό τακούνι
(τα ψηλα τακούνια δεν μπορώ να τα φορέσω πολλή ωρα, είναι άβολα και με κουράζουν) έτσι επέλεξα κάτι θηλυκό
και με χαμηλό τακούνι, είναι αυτά που σας επισυνάπτω παρακάτω. Το ερώτημα μου είναι ποιό απο τα δύο να αγοράσω γιατί δεν δουλεύω και δεν μπορώ να τα πάρω και τα δύο.
Ποιό πιστεύετε οτι θα είναι πιο πολύ της μόδας και για περισσότερο καιρό; Να σας πω οτι το στιλ μου δεν είναι πολύ κυριλέ, δηλ. φοράω skinny jeans, δερμάτινο παντελόνι στενό με t-shirts, πουλόβερ σε διάφορα χρώματα κ.τ.λ. για να καταλάβετε το στιλ μου.
Θα το χαρακτήριζα casual και glam rock. Βέβαια αν θελήσω να πάω και για ένα καφέ νωρίς στις 7.30 η ώρα μπορώ να φορέσω το πρώτο ή όχι;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλια πολλά!!!!!!


Απάντηση
Φίλη μας το δεύτερο ζευγάρι είναι πιο ωραίο και πιο ευκολοφόρετο γιατί είναι from day to night και ταιριάζει και με το στιλ σου οπως μας το περιγράφεις.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω ερωτευτεί ενα μαύρο δερμάτινο jacket με μήκος έως τη μέση, φαρδιά πέτα, γουνάκι γύρω από το λαιμό και μανίκι έως τον αγκώνα. Προβληματίζομαι για το αν θα ηταν σωστή κίνηση να προβώ στην αγορά του, καθώς είναι ένα πολύ ακριβό κομμάτι! Θα ήθελα την βοήθεια σας στα εξής 3 ερωτήματα μου: 1. Θα είναι διαχρονικόο ένα τέτοιο κομμάτι? 2. Φοριέται μόνο με κοντομάνικα,δεδομεένου του ότι δεν έχει μακριά μανίκια? 3. Το γουνάκι, που δεν αφαιρείται απο τον γιακά, θα με δεσμεύσει σχετικά με την εποχή που θα μπορώ να το φορέσω (π.χ. άνοιξη)?

Απάντηση
Φίλη μας αν έχεις ήδη ένα κλασικό leather jacket τότε ναι μπορείς να το αγοράσεις και ένα δεύτερο λίγο πιο fashion όπως αυτό που μας περιγράφεις γιατί το συγκεκριμένο δεν είναι τόσο ευκολοφόρετο ούτε διαχρονικό.


Ερώτηση

Καλησπέρα σας, το Φεβρουάριο γίνομαι κουμπάρα και έχω επιλέξει ένα πολύ όμορφο σετ. Η απόχρωση είναι κυρίως σμαραγδί και μαύρο-σας στέλνω και φωτό να μου πείτε. Έχω επιλέξει και τα παπούτσια και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι θα μπορούσα να φορέσω από πάνω. Να σημειώσω ότι δεν μου αρέσουν τα γουνάκια.

Απάντηση
Φίλη μας η αλήθεια είναι πως στο σύνολό σου θα ταίριαζε πολύ ένα γούνινo jacket, αφού όμως δεν σου αρέσουν θα σου προτείνουμε να ολοκληρώσεις το look σου με ένα blazer που είναι πάντα μια κομψή επιλογή. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να τονίσεις και τη μέση σου με μια φαρδιά ζώνη-δες και τη φωτό παρακάτω να πάρεις μια ιδέα.

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Πρόκειται τον άλλο μηνα να γίνω νονά. Έχω ένα μπλε ρουά φόρεμα σε midi μήκος και θέλω να ρωτήσω το εξής: να αγοράσω ασημί ή μαύρες γόβες;

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας, λόγω περίστασης θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό το όλο σύνολο σου σε συνδυασμό με ασημένιες γόβες και ένα ωραίο κολιέ, άλλωστε οι μαύρες γόβες είναι πολύ συνηθισμένη επιλογή.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας,
Βαπτίζω το γιο μου στις 27 Δεκεμβρίου και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι 29 ετών, 1,59 ύψος, 70 κιλά και γέννησα πριν 7 μήνες. Όπως καταλαβαίνετε έχω αρκετά κιλά που προσπαθώ να χάσω. Τι μου προτείνετε να φορέσω ώστε να μην εκτεθώ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αγγελική

Απάντηση
Φίλη μας σκοπός είναι να νιώθεις άνετα ειδικά τώρα που δεν είσαι και στα κιλά σου. Πιστεύουμε ότι ένα σύνολο με παντελόνα σε ίσια γραμμή και ένα τοπ από πάνω που δεν στενεύει αλλά καλύπτει τις επίμαχες περιοχές π.χ. κοιλιά και μπράτσα θα είναι μία σωστή επιλογή. Επίσης ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια θα σου δώσουν αυτοπεποίθηση και έξτρα ύψος ενώ ένα μεγάλο λαμπερό κόσμημα στο λαιμό θα τραβήξει τα βλέματα προς τα πάνω. Στο Tshopping του Tlife θα βρεις πολλές επιλογές, δες και τι σου προτείνουμε εμείς.

Κολιέ 54,00 € -Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Παντελόνα μαύρη 120,00 €- Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα, στις αρχές του Δεκέμβρη πρόκειται να ορκιστώ και θα ήθελα να με συμβουλεύσετε τι να φορέσω! Είμαι 24 χρονών, 1.62 και 47 κιλά, ανοιχτόχρωμη! Γενικά το στιλ μου είναι casual-chic! Επίσης η τελετή είναι μεσημέρι! Σας ευχαριστώ, Στέλλα

Απάντηση
Φίλη μας για την περίσταση και για το στιλ σου ένα ωραίο κοστούμι με ένα αέρινο τοπ και medium higheels είναι οk ώστε να νιώθεις και εσύ όμορφη και σύμφωνα με το στιλ σου. Τα χρώματα που σου προτείνουμε είναι μπεζ ή μπλε και όχι μαύρο που είναι η εύκολη λύση. Σε μακιγιάζ & μαλλιά κράτησε ήπιους τόνους χωρίς υπερβολές.

Read More

And More