“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα χειμερινά σου ρούχα και αξεσουάρ; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Οι fashion editors του Τlife παίρνουν καθημερινά τα mail σου κι αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν στο προσωπικό σου styling!

Styling tips και χρήσιμες συμβουλές ακόμα και για σένα που δεν έχεις στείλει την ερώτησή σου.

Eρώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε να συνδυάσω την γόβα που σας επισυνάπτω. Σκεφτόμουν κατι σε φούστα μέχρι το γόνατο ή καλό παντελόνι αλλά με τα χρώματα δεν τα πάω πολύ καλά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

/

Απάντηση
Πολύ ωραίες οι γόβες σου! Η πρότασή μας είναι να τις ταιριάξεις με ένα ασπρόμαυρο σύνολο-όπως μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι ή midi φούστα και ένα λευκό cropped τοπ ή πουκάμισο. Γενικά όμως μην φοβηθείς να τη συνδυάσεις και σε άλλα σου outfits, ακόμα και με jeans αλλά για πιο safe αποτέλεσμα προτίμησε γενικά ουδέτερα χρώματα όπως λευκό, μαύρο και γκρι.


Ερώτηση

Καλημέρα στις 19 Απριλίου βαπτίζω το μωράκι μου εχω επιλέξει για εκείνη την ημέρα μια ολόσωμη φόρμα χρώματος πράσινο σμαραγδί. Έχω λευκή επιδερμίδα και κάστανα μαλλιά,τι παπούτσια του ταιριάζουν ετσι ώστε το ντύσιμο να ειναι λιγο πιο εκκεντρικό και τι αξεσουάρ; Το κλείσιμο στο στήθος ειναι κρουαζέ ταιριάζει κόσμημα? Ευχαριστώ.

Aπάντηση
Δεν μας δίνεις πολλές λεπτομέρειες για το στιλ της φόρμας σου για να σου προτείνουμε ακριβώς το στιλ παπουτσιού που της ταιριάζει, με βάση το χρώμα της όμως θα μας άρεσε πολύ με ένα δίχρωμο πέδιλο όπως μαύρο-εκρού και σαν κόσμημα ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια με σμαραγδί πέτρες όπως της φόρμας σου. Ρίξε και μια ματιά στις φωτό παρακάτω για να πάρεις μια ιδέα!

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη! Έχω ένα μπεζ φόρεμα και ένα άλλο μπλε με άσπρα πουα. Αν αγοράσω nude γόβες και για τα δύο θα ταιριάζουν? Ευχαριστώ.

Απάντηση
Οι nude γόβες είναι πάντα μια safe και κομψή επιλογή που ταιριάζει με όλα! Οπότε αν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι θα κάνεις πολύ καλά αν επενδύσεις σε ένα. Επίλεξέ τις σε ένα κλασικό shape και θα τις έχεις για καιρό στην ντουλάπα σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Τον Ιούνιο θα γίνω κουμπάρα, παντρεύω την κολλητή μου. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια μαγαζιά στα οποία θα μπορούσα να ψάξω για φόρεμα και παπούτσια?
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας θα πρέπει να μας πεις πιο συγκεκριμένα πράγματα για το location, το προσωπικό σου στιλ και το budget που έχεις για την περίσταση για να σε βοηθήσουμε πιο σωστά. Περιμένουμε πληροφορίες!

Ερώτηση
Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Βαπτίζω την κόρη μου τον Απρίλιο και αγόρασα αυτό το φόρεμα που είναι πράσινο με χρυσά φερμουάρ, με τι παπούτσια μπορώ να το συνδυάσω και τι χρώματος? Το χρυσό χρώμα στα παπούτσια δεν το μπορώ καθόλου μου φαίνεται απαίσιο.
Στην μικρή μου θα της φορέσω φούστα τουτού φούξια με τι μπλουζάκι να την συνδυάσω και με τι μπολερό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

/

Απάντηση
Το φόρεμά σου θα μας άρεσε πολύ με ένα ζευγάρι μαύρα, suede, lace-θp πέδιλα και ένα μαύρο clutch με χρυσές λεπτομέρειες αν δεν θέλεις να είναι ούτε εκείνο χρυσό. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια με χακί και μαύρες πέτρες ή με ένα χρυσό bracelet. Ρίξε μια ματιά και στις φωτό παρακάτω για να πάρεις μια ιδέα.

Τώρα για τη μικρή σου εφόσον η φούστα θα είναι αρκετά έντονη από μόνη της θα σου προτείνουμε να τη συνδυάσεις με ουδέτερες αποχρώσεις για να την αναδείξεις, όπως με ένα εκρού ή πολύ απαλό ροζ ζακετάκι και γκρι μπαλαρινάκια.


Ερώτηση
Καλησπέρα σας, η ερώτηση μου είναι η εξής : έχω ένα φόρεμα που το πάνω μέρος είναι λεοπάρ και το κάτω μέρος-η φούστα δηλαδή είναι μαύρη. Μπορώ να το φορέσω με κόκκινες γόβες και αν ναι με τι απόχρωση καλσόν?
Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας ναι θα μπορούσες με κόκκινες γόβες αλλά όχι με καλσόν, προσπάθησε να το αποφύγεις γιατί δεν του πάει καθόλου ούτε το μαύρο και δεν σου προτείνουμε σε καμία περίπτωση στο χρώμα του δέρματος. Αν θέλεις να φορέσεις καλσόν θα βάλεις ένα μαύρο οπακ και μαύρα παπούτσια.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα την γνώμη σας! Για ένα γάμο τον Απρίλιο, σκέφτομαι να συνδυάσω γόβες μπλε ρουά, και ένα φόρεμα ροζ, στο χρώμα της τσιχλόφουσκας. Τι τσάντα προτείνετε; Επίσης μήπως θα ταίριαζαν καλύτερα nude γόβες;

//

Aπάντηση
Κατά τη γνώμη μας επειδή το φόρεμά σου είναι εντυπωσιακό από μόνο του, ένα ζευγάρι nude γόβες θα το αναδείκνυαν πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ταιριάζει και με τις μπλε. Αν όμως αποφασίσεις να κάνεις αυτό το συνδυασμό φρόντισε η τσάντα σου να είναι τελείως minimal και σε λευκό χρώμα. Καλή επιτυχία!

Read More

And More