“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας…Το site σας ειναι εκπληκτικό! Θα ήθελα να ρωτήσω κι είναι μεγάλη ανάγκη να μου απαντήσετε χρειάζομαι απεγνωσμένα την γνώμη σας. ‘Εχω ενα κοραλί παντελόνι και δεν ξέρω με τι παπούτσια να το φορέσω και με τι τσάντα? Έχω παπούτσια ροκάκια χρώματος ροζ κοντά στο σάπιο μήλο και πιο ανοιχτό. Επίσης και τσάντα ίδιου χρώματος με το
παπούτσι..ταιριάζουν αυτά τα δύο με το κοραλί παντελόνι?

Απάντηση

Γεια σου φίλη μας. Το παντελόνι σου πάει τέλεια με λευκές γόβες που φέτος θα βρεις παντού, με διάφορα τοπ από πάνω μαύρο, λευκό, με πουά, με διάφορα prints κτλ. Τα δικά σου δεν ταιριάζουν γιατί ο συνδυασμός του με ροζ σάπιο μήλο δεν θα το αναδείξουν.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές που θα μου δώσετε. Έχω ένα ζευγάρι ξώφτερνες γόβες φιδέ μπεζ-καφέ και ένα πέδιλο σαμουά μωβ. Με τι θα μπορούσα να τα συνδυάσω; θέλω να σας πω ότι φοράω μόνο παντελόνια ή μακριά φορέματα. Είμαι 43 ετών με ύψος 1.70 και 62 κιλά.

Απάντηση

Φίλη μας τις γόβες σου μπορείς να τις φορέσεις με λευκά παντελόνια και λευκά – μαύρα-μπεζ τοπ και να πας γραφείο ή ακόμη και για ποτό, ενώ τα πέδιλα σου με μακριά τύπου gipsy φορέματα για sexy καλοκαιρινές εμφανίσεις-αρκεί να ταιριάζει το χρώμα τους με το χρώμα του φορέματος.

Ερώτηση
Γεια σας. Στις 7 Ιουνίου το πρωί βαφτίζω το γιο μου. Έχω κανονικό ύψος αλλά έχω ακόμη κάποια παραπάνω κιλά και ο σωματότυπος μου είναι μήλο. Είμαι μελαχρινή με λευκή επιδερμίδα, τι φόρεμα να φορέσω ώστε να μην τονίζει την κοιλίτσα και τα μπρατσάκια και ποια παπούτσια και αξεσουάρ προτείνετε. Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας θα φορέσεις κάτι που είναι άνετο στην επίμαχη περιοχή της κοιλιάς. Ένα ωραίο τοπ που θα πέφτει χαλαρά εκεί σε κοραλί χρώμα με ένα λευκό ίσως παντελόνι και pastel γόβες είναι μία safe και chic επιλογή για βάφτιση αλλά και άνετη. Φρόντισε άν εχεις θέμα και με τα μπρατσάκια να είναι κάτι με μανίκι 3/4 αλλιώς θα τα τονίζει.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας! Ελπίζω σε μια απάντηση σας, διότι έχω προσπαθήσει και άλλες φορές, αλλα δεν στάθηκα τυχερή. Αγόρασα μια cropped μπλούζα απο τα BSB,όχι μακό, έχει ύφασμα έτσι για πιο καλή, έχει όγκο στα μανίκια, κάνει λίγο φραμπαλά ξέρετε, είναι μαύρη, και δεν ειναι πολύ κοντή είναι περίπου στον αφαλό.Δεν θα ήθελα να την φορέσω με κάτι χαμηλοκάβαλο ώστε να είναι πολύ έξω η κοιλιά. Με τι θα μπορούσα να την συνδυάσω. Έψαχνα σε δερμάτινο παντελόνι ψηλόμεσο, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ειμαι 1,65, 55 κιλά κ απο σωματότυπους δεν ξέρω, αλλά μου λένε οτι σαν καλούπι ότι μοιάζω με την JLO!
Επίσης έχω σγουρά καστανά μακριά μαλλιά, πάνε κάτω με μια τέτοια μπλούζα που έχει έντονα μανίκια?
Και θα ήθελα να μου προτείνετε κ τι να φορέσω στον γάμο συναδελφου μου που έχω στις 27/06. Θα ήθελα να αγοράσω κάτι στιλάτο κ μοντέρνο , αλλά δεν ξέρω τι…!
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας θα συνδυάσεις την μπλούζα σου με ένα ψηλόμεσο παντελόνι που θα βρεις σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες σε διάφορα χρώματα θα μπορούσες να πάρεις μία σκούρη απόχρωση που κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες όπως εσύ και να παίξεις με χρώμα στα αξεσουάρ π.χ. κόκκινα sexy πέδιλα.
Για τον γάμο του αδερφού σου που είναι αρκετά καλοκαίρι πια ένα ωραίο φόρεμα σε midi sexy γραμμή είναι μια πρόταση ή μετά μία ωραία ολόσωμη φόρμα συνδυασμένη με χρυσά αξεσουάρ και πανύψηλα πέδιλα.

Ερώτηση
Καλημέρα, θέλω να φορέσω σε γάμο τέλος Απρίλη ένα μακρύ γαλάζιο αέρινο φόρεμα, το οποίο έχει μια μαύρη γραμμή από το στήθος μέχρι τον αστράγαλο. Τι παπούτσια να βάλω? Και τι χρώμα πασμίνα και τσάντα? Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας λόγω της μαύρης γραμμής που έχει το φόρεμα τα nude και λευκά αξεσουάρ θα δείχνουν λάθος οπότε θα μπορούσες να βάλεις ακόμη και μαύρα πέδιλα αρκεί να μην είναι πολύ βραδινά (τέλος Απριλίου φοράς ακόμη σκούρες αποχρώσεις σε αξεσουάρ)αλλά με απλό σχέδιο να συνδυάσεις μία πασμίνα μαύρη επίσης και ένα τσαντάκι black & white.

Ερώτηση
Ωραία στήλη, ωραίες προτάσεις…keep going! Στις 13 Ιουνίου – 18.00 είμαι καλεσμένη σε γάμο και έχω ένα παρόμοιο φόρεμα με το επισυναπτόμενο. Μαύρο μακρύ, με ανοιχτή πλάτη και δαντέλα. Είναι κατάλληλο για την εποχή? Με τι χρώμα πέδιλα θα ταίριαζε? Αξεσουάρ?

Απάντηση

Φίλη μας η μόνη ένσταση μας είναι ότι ο γάμος είναι απόγευμα και το φόρεμα σου είναι τελείως βραδινό οπότε αν θες να το βάλεις πρέπει να κάνεις εντελώς minimal styling, δηλαδή καθόλου κοσμήματα ένα ζευγάρι μαύρα λεπτά πέδιλα και τίποτα εξηζητημένο στα μαλλιά σου κότσους- τρέσες κλπ. Eπίσης φρόντισε το μακιγάζ σου να μην είναι βραδινό και το τσαντάκι σου τελείως minimal.

Eρώτηση
Γεια σας! Είμαι 29 ετών και έχω ένα γάμο στις 2 Μαίου. Έχω δύο προβληματισμούς. Πρώτον, αν φοριέται ακόμα ψηλοτάκουνο μαύρο μποτάκι με χρυσό φερμουάρ και δεύτερον, σε περίπτωση που έβαζα αυτό το μποτάκι, με τι θα μπορούσε να συνδυαστεί για να μην είναι πολύ χειμωνιάτικο; Φόρεμα ή κάποιο κολάν με ανοιξιάτικο πουκαμισάκι για παράδειγμα; Επιπλέον, από πάνω τι θα μπορούσα να βάλω; (Πολλές ερωτήσεις!) Λόγω περιορισμένων οικονομικών, θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε τις πιο οικονομικές λύσεις. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας η αληθεία είναι ότι το μαύρο μποτάκι ειναι χειμερινό και θα είναι λίγο εκτός. Για εμφάνιση σε γάμο θα σου προτείναμε να έχεις μία γόβα που είναι πιο safe και λίγο πιο ανοιξιάτικη επιλογή, με ένα φόρεμα και μπορείς με κάποιο κολιέ και ένα χρωματιστό clutch να ολοκληρώσεις το σύνολο σου.

Read More

And More