Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου δίνοντας χρήσιμα styling tips!

Εχεις στιλιστικές ανησυχίες; Θέλεις να ξέρεις πως να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα με τα αξεσουάρ σου; Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν να λύσουν για εσένα όλα τα τα αινίγματα του στιλ!

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Eρώτηση

Κορίτσια καλησπέρα. Σας παρακολουθώ με πολλή προσοχή σε ό,τι γράφετε και μου έχετε λύσει πολλές απορίες πάνω σε θέματα μόδας και ομορφιάς. Πρόσφατα αγόρασα ένα μαύρο φόρεμα σε γραμμή Α και κλειστό μπούστο με λεπτομέρειες από λευκή δαντέλα και midi για μια βάπτιση στο τέλος του Φεβρουαρίου. Θα ήθελα να μου προτείνετε με τι παπούτσια και αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω και κάποια ιδέα για μαλλιά/μακιγιάζ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Σου προτείνουμε να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες με straps που είναι πολύ δυνατή τάση φέτος και δεν θα δυσκολευτείς να βρεις στην αγορά. Προτίμησε να αποφύγεις να τις επιλέξεις σε μαύρο-που είναι αναμενόμενος συνδυασμός- και προτίμησε τις σε μπεζ, λευκό ή σε μεταλλική απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look σου με έναν δερμάτινο φάκελο ή μια μικρή chain-bag. Eφόσον το φόρεμα σου είναι κλειστό στο μπούστο θα του ταίριαζε πολύ ένα ponytail και ένα make-up σε μπεζ αποχρώσεις με τονισμένα τα μάτια.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Με λένε Άννα και είμαι 28 χρονών. Έχω ένα μακρύ φόρεμα μαρινιέρα (άσπρο-μαύρο) και έχω σκεφτεί να το φορέσω με μαύρο biker δερμάτινο μπουφάν και μαύρες μπαλαρίνες η μαύρα all star. Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε;

Απάντηση
Μπορείς να το βάλεις με army boots που φέτος είναι μεγάλη τάση, θα βρεις παντού και θα μας αρέσουν πολύ, με αρβυλάκια τύπου Dr Martens, ενώ για βράδυ με μποτάκια αλλά όχι γόβες ή πέδιλα. Kαι στις δύο περιπτώσεις μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου ιδανικά με ένα δερμάτινο jacket ή και με ένα parka.


Ερώτηση

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τη συμβουλή σας στο τι πρέπει να φορέσω πάνω από βραδινή μακριά τουαλέτα (φόρεμα -μαύρη δαντέλα). Έχω βελούδινο μακρύ παλτό μαύρο. Μήπως είναι καλύτερα να φορέσω κοντό γουνάκι; Περιμένοντας με ανυπομονησία την συμβουλή σας. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Σίγουρα το παλτό γιατί ο συνδυασμός δαντέλα με βελούδο είναι απόλυτα chic όμως προσοχή το παλτό να είναι μακρύ γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο κολακευτικό.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Είμαι 20 χρόνων με ύψος 1,77 και κανονικό σωματότυπο. Με έχουν εντυπωσιάσει οι μυτερές γόβες που ήρθαν ξανά στη μόδα αλλά δεν ξέρω αν είναι για την ηλικία μου. Θα προτιμούσα για την άνοιξη παστέλ χρώματα σε υφή καστόρινη συνδυασμένες με baggy jeans η φουστίτσες με πιέτες αλλα θέλω τη γνώμη σας αν θα μπορώ να υποστηρίξω ενα τέτοιο παπούτσι ηλικιακά ή θα φανεί μεγαλίστικο; Τhanks!

Απάντηση
Φίλη μας σημασία έχει ο τρόπος που θα φορέσεις τις γόβες σου για το αν θα δείχνει νεανικό το αποτέλεσμα. Μας αρέσουν πολύ οι συνδυασμοί που σκέφτεσαι να κάνεις και σε συμβουλεύουμε να επιλέξεις τις γόβες σου με κανονικό τακούνι και όχι πανύψηλο για να μπορείς να περπατάς άνετα και να μην σε κουράζουν. Επίσης εφόσον δεν έχεις άλλες γόβες σε αυτό το στιλ σου προτείνουμε να τις προτιμήσεις σε ένα σχετικά ουδέτερο χρώμα ώστε να μπορείς να τις συνδυάζεις εύκολα.


Γόβες Mourtzi 79,20 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση μου. Θα ήθελα να σας ζητήσω να προτείνετε μόδα για εμάς που είμαστε στην ηλικία 48-50 και δεν μας αρέσει το κλασικό ντύσιμο, αλλά το μοντέρνο και στιλάτο. Σας θυμίζω πως είμαι 48 ετών, 1.75 ύψος, 67 κιλά και το στιλ μου είναι σε μοντέρνες γραμμές. Σας ευχαριστώ και πάλι.

Απάντηση
Φίλη μας σου στέλνουμε μερικές φωτό για stylish εμφανίσεις στην ηλικία σου. Γενικά έχε στο μυαλό σου να φοράς ρούχα που σου πάνε και σε κολακεύουν ανάλογα με το σωμτότυπο σου, χρώματα που ταιριάζουν με τις αποχρώσεις του δέρματος και των μαλλιών σου, όχι πολύ girly επιλογές όχι πολύ μίνι και όχι πολύ ντεκολτέ.

Ερώτηση
Καλημέρα, είμαι η Χριστίνα 31 ετών έχω ύψος 1.63 και βάρος 67 κιλά. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να φορέσω μια μαύρη μακριά φούστα από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ για ποτάκι!
Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Mε ένα ωραίο στενό λευκό πουκάμισο κολιέ και booties! Δες και την φωτό που σου στέλνουμε. Αν πάλι το στιλ σου είναι πιο boem μπορείς να συνδυάσες τη φούστα σου με ένα μαύρο top, μια καφέ δερμάτινη ζώνη, μποτάκια με medium τακούνι και λεπτά χρυσά κοσμήματα φορεμένα όλα μαζί στο λαιμό.

Booties Xανιωτάκης 139,00 €- Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο το Πάσχα αλλά βρήκα φόρεμα τώρα στις εκπτώσεις. Το φόρεμα όμως είναι μίνι και φοβάμαι πως αν χορέψω στο γλέντι θα έχουμε αποκαλύψεις. Εκτός από το να φορέσω κάποιο σορτς από μέσα τι άλλο θα μπορούσα να κάνω?

Απάντηση
To θέμα δεν είναι τι θα βάλεις από μέσα το θέμα αλλά ότι έχεις επιλέξει ένα ρούχο που δεν θα αισθάνεσαι άνετα όλο το βράδυ γιατι θα φοβάσαι μην συμβεί κάτι. Μήπως να το ξανασκεφτείς; Αν δεν έχεις δυνατότητα να αλλάξεις ρούχο τότε φόρεσε ένα εσώρουχο σε nude απόχρωση σε στιλ σορτσάκι για να αισθάνεσαι πιο ασφαλής.

Read More

And More