Το TLIFE γίνεται ο στιλίστας σου και απαντάει στις δικές σου ερωτήσεις!

Πρέπει να αγαπάς πολύ αυτή τη στήλη αφού ολοένα και πιο συχνά επικοινωνείς με τα κορίτσια της μόδας του TLIFE ώστε να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή στιλιστική επιλογή. Ιδιαίτερες στιγμές μέσα στη ζωή σου όπως ένας γάμος, μία βάφτιση, το πρώτο ραντεβού ή ακόμη και διλήμματα που αφορούν σε χρωματικούς συνδυασμούς και αξεσουάρ είναι μόνο λίγες από τις ερωτήσεις που έρχονται στο γραφείο του TLIFE και με μεγάλη χαρά απαντάμε το συντομότερο δυνατό.

Αν θέλεις κι εσύ να επικοινωνήσεις μαζί μας μη διστάσεις να στείλεις την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr γιατί μία δεύτερη γνώμη δεν πηγαίνει ποτέ χαμένη ιδιαίτερα όταν προέρχεται κι από ανθρώπους που γνωρίζουν τη μόδα. Σημείωσε πως μπορείς να μας στέλνεις και τα ρούχα που σκέφτεσαι να φορέσεις φωτογραφημένα και να σου κάνουμε αυτόματα το styling.

Eρώτηση:
Πρόσφατα αγόρασα ένα πολύ όμορφο φούξια σορτσάκι και το ασορτί κοντομάνικο ζακετάκι του, το οποίο έχει ζώνη στη μέση. Με τι θα μπορούσα να τα φορέσω;

Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου Ρία! Δεν μου δίνεις πολλές πληροφορίες όσον αφορά στο στιλ του συνόλου σου αλλά και την ύφανσή του, οπότε δεν είμαι σίγουρη για το αν μιλάμε για ένα casual κομμάτι ή για κάτι που μπορεί να φορεθεί κι αλλιώς. Τα casual τέτοιου στιλ ρούχα είναι καλό να φοριούνται με trainers παπούτσια ή τύπου converse και μοδάτα – μονόχρωμα και μη – t-shirts από μέσα.

Φιλιά


Eρώτηση:

Καλησπέρα σας! Καταρχήν συγχαρητήρια για τις πολύτιμες συμβουλές σας! Λοιπόν είμαι 1,64 και 67 κιλά όπως καταλαβαίνετε τα έχω τα κιλάκια μου και το θέμα μου είναι ότι έχω γεμάτες γάμπες. Θα ήθελα να μου πείτε τι θα ταίριαζε να βάλω σε μια βραδινή έξοδο ώστε να μην φαίνονται άσχημα τα πόδια μου και να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μου ταιριάζει στενή φούστα, μία παλάμη πάνω από το γόνατο, με μπότες που καλύπτουν το γόνατο. Ευχαριστώ

Απάντηση:

Γεια σου φίλη μας. Η γραμμή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα είναι τα αέρινα φορέματα που δεν εφαρμόζουν στην περιφέρεια και δεν τονίζουν τις ατέλειες που μπορεί να έχουμε στην περιοχή εκεί αλλά και στα πόδια. Επέλεξε φορέματα που η φούστα τους να ξεκινάει στο ύψος του αφαλού ώστε να κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και συνδύασέ τα με γόβες σε nude και μαύρη απόχρωση – ανάλογως το ρούχο – ώστε να γίνεται μία πιο ομοιόμορφη συνέχεια. Τώρα όσον αφορά στην συγκεκριμένη ερώτηση που μας κάνεις είναι προτιμότερο να αποφύγεις τον συνδυασμό και να κινηθείς σε πιο αέρινες γραμμές και στιλ.

Φιλιά πολλά


Eρώτηση:
Κορίτσια, γεια σας! Έχω μια τσάντα φάκελο σε παστέλ αποχρώσεις (κίτρινο-ροζ-σαμπανί), την οποία λατρεύω, και σκέφτομαι να αξιοποιήσω και τώρα το χειμώνα μιας και τα παστέλ είναι -από όσο ξέρω- τάση!

Έχω, λοιπόν, μια απορία! Η τσάντα αυτή συνδυάζεται μόνο με απαλά χρώματα, όπως nude, λευκό, κρεμ, ταμπά και παστέλ όσον αφορά στα παπούτσια, τα αξεσουάρ και τα τοπάκια; Το μαύρο, το σκούρο μπλε ή μοβ, θα ήταν αταίριαστο με τα χρώματα της συγκεκριμένης τσάντας; Εσείς ποια άλλα χρώματα θα προτείνατε για τοπ ή και αξεσουάρ; Ευχαριστώ πολύ-πολύ!

Απάντηση:

Γεια σου Λινάκι! Οι nude και παστέλ αποχρώσεις στα αξεσουάρ είναι τάση στη μόδα και για τον χειμώνα όπως πολύ σωστά είπες και φυσικά καλά θα κάνεις να την κρατήσεις. Οι συνδυασμοί που σκέφτεσαι να κάνεις με μαύρο, σκούρο μπλε και μοβ δεν είναι καθόλου λάθος ενώ το σκούρο καφέ και το μπορντό θα ήταν μία ωραία επιλογή. Μπλέξε τα σκούρα χρώματα με τα απαλά και το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει.

Φιλιά πολλά



Eρώτηση:

Καλησπέρα σας! Με λένε Τζιλιόλα και είμαι 20 χρονών. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα μικρό προβληματάκι που έχω. Θέλω να βάλω ένα φορεματάκι σε μια οικογενειακή περίσταση. Έχω κοιλίτσα και μεγάλο στήθος αλλά συμπαθητικά πόδια (όχι άσχημα). Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Απάντηση:
Γεια σου Τζιλιόλα! Η γραμμή Α στα φορέματα είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα αφού δεν εφαρμόζουν στην κοιλιά ώστε να τονίσουν ατέλειες και παράλληλα αναδεικνύουν το δυνατό σου σημείο που είναι τα πόδια σου. Μία εξίσου ωραία επιλογή είναι να επιλέξεις φορέματα σε στιλ πουκαμίσας που και καλύπτουν την κοιλίτσα και δίνουν πολύ στιλ ενώ το μήκος μπορεί να φτάνει και μέχρι τη μέση της γάμπας σου ή ακόμη και να το συνδυάσεις με ένα δερμάτινο κολάν και ψηλές γόβες.

Φιλιά πολλά


Eρώτηση:
Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα κι εγώ τη δική σας στιλιστική βοήθεια. Έχω πάρει δυο φορέματα ένα πράσινο κυπαρίσσι κι ένα κόκκινο. Και τα δυο φτάνουν λίγο πάνω από το γονάτο είναι μονόχρωμα, με φερμουάρ στην πλάτη, όχι πολύ στενά στο τελείωμά τους, με λίγο άνοιγμα προς τα κάτω καθότι τον τελευταίο μήνα πήρα 5 κιλάκια και προτίμησα να μην είναι πολύ στενά στο τελείωμα ώστε να καλύψω τις ατέλειες της κοιλίτσας. Είμαι 1.73 και 66 κιλά, ξανθιά. Θα ήθελα τη βοήθεια σας όσο αναφορά στο με το τι χρώμα παπούτσια πρέπει να το συνδυάσω. Λατρεύω το οπακ καλσόν και θα τον προτιμούσα έναν τέτοιο συνδυασμό. Μπορώ να φορέσω το κόκκινο φόρεμα με λεοπάρ μποτίνι ή προτιμάτε γενικότερα οπάκ καλσόν με μαύρη γόβα; Και τι πανωφόρι θα έπρεπε να φορέσω σε αυτήν την περίπτωση; Στην ντουλάπα μου έχω ένα μαύρο δερμάτινο κοντό, καφέ δερμάτινο καθώς και καφέ παλτό μέχρι το γόνατο με μαύρα κουμπιά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Γεια σου Μιχαέλα! Και τα δύο τα φορέματα που επέλεξες να αγοράσεις είναι πολύ κομψά και πολύ σωστές επιλογές. Ιδιαίτερα εν όψη εορταστικής περιόδου θα τα ευχαριστηθείς πολύ! Ο τρόπος που σκέφτεσαι να συνδυάσεις το κόκκινο φόρεμα με λεοπάρ μποτάκια μου αρέσει πολύ και σου προτείνω από πάνω να επιλέξεις το μαύρο (κοντό) δερμάτινο jacket σου. Αν θέλεις κάτι πιο κλασικό τότε βγάλε το print και συνδύασέ το με μαύρες ψηλές γόβες ενώ η λιτή γραμμή τους σου επιτρέπει να φορέσεις στο λαιμό κολιέ με εντυπωσιακές πέτρες. Το μαύρο οπάκ καλσόν είναι αδιαπραγμάτευτα η πιο σωστή επιλογή για τον φετινό χειμώνα.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας κορίτσια του Τlife! Πρόσφατα αγόρασα desert boots σε χρώμα μπλε ρουά! Δεν ξέρω πώς να τα φορέσω, ενώ μου αρέσουν πάρα πολύ!!! Να τα φοράω με στενό παντελόνι σωλήνα ή με κολάν ή ίσως με φαρδύ παντελόνι; Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί! Μπορείτε να με βοηθήσετε προτείνοντάς μου πως ακριβώς να τα φορέσω? Ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια

Aπάντηση:
Γεια σου Μαρίτα. Πόσο chic η επιλογή που έκανες! Σου προτείνω να αποφύγεις τα πολύ ανοιχτά παντελόνια ώστε να μην “αγριέψεις” πολύ το στιλ σου με ανδρόγυνες γραμμές και στα αξεσουάρ και στο παντελόνι σου. Συνδύασε τα παπούτσια με υφασμάτινα παντελόνια – που μπορεί να είναι και σε κάποιο χρώμα όπως ροζ ή κόκκινο. Το συγκεκριμένο στιλ παπούτσια μπορείς το συνδυάσεις με δερμάτινο παντελόνι ή ακόμη και με μακρύ πουκάμισο- φόρεμα κλειστό στο λαιμό και δερμάτινο jacket. Ένα μαύρο φόρεμα με κλειστό λαιμό και ανοιχτό μαύρο καλσόν σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο στιλ παπούτσια είναι επίσης μία στιλάτη επιλογή.

Πολλά Φιλιά

Eρώτηση:
Γεια σας! Σήμερα αγόρασα μία φούστα pencil στο χώμα της άμμου. Δεν είναι τελείως απλή γιατί το ύφασμά της είναι σαν ανάγλυφο. Δεν ξέρω αν βοηθάω πολύ!! Πείτε μου πως μπορώ να τη συνδυάσω το πρωί και το βράδυ; Είμαι φοιτήτρια, καστανόξανθη και έχω ύψος 1,68

Απάντηση:
Γεια σου Ναταλάκι! Η φούστα σου μου αρέσει πολύ γιατί μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις μοδάτους συνδυασμούς και να παίξεις με το στιλ σου. Αν θέλεις να την κάνεις πιο casual σου προτείνω να την συνδυάσεις με t-shirt κλειστά στο λαιμό σε ίσια γραμμή είτε με prints είτε μονόχρωμα, με ankle boots, λεπτό κομψό ζωνάκι στη μέση ψηλά κι ένα δερμάτινο jacket.
Αν θέλεις κάτι πιο επίσημο τότε συνδύασε τη φούστα σου με λαδί πουκάμισο (μπορείς και με τζιν) που μπορείς να το δέσεις στη μέση και ένα κομψό μακρύ μενταγιόν στο λαιμό θα σου δώσουν πολύ κομψό αποτέλεσμα. Θυμήσου πως οι φούστες αυτές αν δεν είσαι πολύ ψηλή είναι καλό να συνδυάζονται με πολύ ψηλές γόβες ή ankle boots ώστε να κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται μακριά και να μην τονίζουν την περιφέρεια.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Καλησπέρα σε όλες τις κούκλες, η στήλη είναι super, μπράβο, αγχολυτικότατη. Ήθελα να ρωτήσω με τι καλσόν και σε τι χρώμα να το επιλέξω για να το φορέσω σε μία συνδιάσκεψη. Το φόρεμά μου είναι σε Α γραμμή πλεκτό και θα το φορέσω με ankle boots τέλεια που έχω. Τα χρώματα στο φόρεμα είναι καφεπορτοκαλί με μαύρο και λίγο άσπρο. Το σχέδιο είναι με κάθετες ρίγες και τα boots μαύρα καστόρινα. Σίγουρα πηγαίνει με μαύρο οπάκ αλλά έλεγα για σχέδια, τι λέτε ; (Υπάρχουν πολύ ωραία καλσόν λαχταριστά) Ευχαριστώ κορίτσια. Καλή διασκέδαση!

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας, σε ευχαριστούμε πολύ για τα ωραία λόγια! Σίγουρα τα σχέδια στα καλσόν είναι στη μόδα αλλά επειδή πρόκειται για δουλειά σου προτείνω να μείνεις στο μαύρο οπάκ καλσόν ώστε να υπάρχει μία όμορφη συνέχεια με τα μαύρα μποτάκια σου. Επέλεξε καλσόν με Prints όταν φορέσεις μονόχρωμα φορέματα είτε και βερμούδα – ζιπ κιλότ.

Φιλιά πολλά

Read More

And More