Tι να φορέσεις στο γυμναστήριο!

H μόδα με τη λειτουργικότητα δεν συμβαδίζουν πάντα, όταν όμως πρόκειται για το στιλ σου είναι σημαντικό να βρίσκεις τρόπο να συνεργάζονται αυτά τα δύο σε κάθε σου δραστηριότητα…

Με αυτό στο μυαλό, η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα σήμερα έκανε για σένα μια επιλογή από τα πιο cool ρούχα και αξεσουάρ για την προπόνηση σου, που περιλαμβάνει πραγματικά τα πάντα: από τα πολύχρωμα running παπούτσια μέχρι το κομψό yoga pants και την τσάντα σου για το γυμναστήριο.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις τα ωραιότερα workout items που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, και να πάρεις μια ιδέα πριν βγεις για shopping!

/
Η νέα σεζόν ξεκινάει και ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την αθλητική σου γκαρνταρόμπα. Δες τις ιδέες της Σοφίας και επέλεξε το στιλ που θέλεις να έχεις φέτος στο γυμναστήριο.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε ρούχα για το γυμναστήριο!

/
Δες ποιες είναι οι νέες τάσεις στα sneakers και βρες το ζευγάρι που ταιριάζει στο look γυμναστηρίου σου! Μην ξεχνάς ότι πλέον τα φοράμε και εκτός γυμναστηριου και σχεδόν με όλα μας τα ρούχα!

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις προτάσεις σε sneakers!

/
Kι εδώ θα βρεις τα πιο ενημερωμένα αθλητικά αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν τα sporty look σου! Τσάντες, αξεσουάρ και workout items που θα σου εξασφαλίσουν την πιο stylish εμφάνιση στο γυμναστήριο.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές

Read More

And More