Παρκά, τζάκετ, κάπες: Δες τα πιο hot πανοφώρια της σεζόν κι επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

Το πανοφώρι το επιβάλλει η εποχή! Με το που κρυώσει λιγάκι ο καιρός είτε σου αρέσει είτε όχι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς από το να το φορέσεις ώστε να σε ζεστάνει. Κι αν είσαι από εκείνες που το μπουφάν το φοράνε απλά για να τους ζεσταίνει τότε και προφανώς, βρίσκεις το συγκεκριμένο άρθρο φλύαρο κι ανούσιο. Εάν όμως σου αρέσει να συνδυάζεις την πρακτική σου πλευρά με τη μόδα τότε οφείλεις να ενημερώνεσαι για το τι είναι στην επικαιρότητα φέτος.

Η διάθεση για φέτος έχει πολλά jackets, κάπες και μπουφάν κλασικά που κύριο μέλημά τους είναι να σε προστατεύουν από το κρύο χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στο στιλ σου. Η Σοφία Σούζα, όπως συνηθίζει, βγήκε στα μαγαζιά και μάζεψε τα καλύτερα κομμάτια για σένα. Παρε μια γεύση κι αν σου αρέσουν οι επιλογές της για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες αλλά και τιμές κάνε κλικ στην εικόνα.


Tα jackets δεν είναι πλέον μόνο δερμάτινα. Θα τα βρεις και σε ύφασμα, αλλά και γούνινα. Αγαπημένο το δερμάτινο καφέ με το εσωτερικό του να έχει έντονο μαλλί. Είναι απόλυτα στιλάτο και σου το εγγυώμαι πως είναι πολύ ζεστό! Οπότε συνδυάζεις και στιλ και άνεση μαζί. Το έντονο κόκκινο παύει να θεωρείται decadance κι έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο όπως ακριβώς κάνει και το jacket με τη λεοπάρ λεπτομέρεια.


Η κάπα είναι ίσως η πιο chic επιλογή σου για φέτος αφού έχει τη δυνατότητα να φτιάξει στιλ από μόνη της. Πολλά χρώματα σε φυσικές αποχρώσεις που με ένα τζιν και μποτάκια κάνουν το απόλυτο fashion statement! Κατά τα άλλα, να θυμάσαι ότι μπορεί να κρυώσουν λίγο τα χέρια σου.


Όταν ακούς τη λέξη μπουφάν δεν μπορεί να σου έρχεται κάποια άλλη εικόνα στο μυαλό εκτός από το φουσκωτό διαχρονικό μπουφάν. Υπάρχει σε αφθονία και φέτος θα το βρεις και σε πολλά έντονα χρώματα αλλά και με γούνινες λεπτομέρειες. Αγαπάμε πολύ το μπουφάν σε military (στρατιωτικό) στιλ.

Read More

And More