Girly, Glam ή Rock; Διάλεξε το γιορτινό σου outfit σύμφωνα με το στιλ που προτιμάς!

Κάθε χρόνο, η περίοδος των Χριστουγέννων μεταμορφώνεται αναπόφευκτα σε μια ζωντανή, ατελείωτη σειρά από εορταστικά events. Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι αυτό όμως μπορεί να πάρει χαοτικές διαστάσεις κάποιες στιγμές, ειδικά όταν πρόκειται για το ντύσιμό μας.

Για αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να σε διευκολύνουμε και μετά από έρευνα αγοράς σου συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες προτάσεις για τα γιορτινά σου outfits, ανάλογα με το στιλ ή τη διάθεσή σου, για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping…

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Αν επιλέγεις ένα girly look για αυτές τις γιορτές τότε δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά. Τα ωραιότερα φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις, κοσμήματα με πέτρες και κρύσταλλα, λεπτομέρειες από δαντέλα και φτερά για να δημιουργήσεις το τέλειο outfit για σένα είναι εδώ.


ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Αν αυτά τα Χριστούγεννα θέλεις να λάμψεις και να ξεχωρίσεις τότε αυτή είναι η κατηγορία που σε αφορά. Μaxi φορέματα και φούστες, sexy γόβες ή πέδιλα και εντυπωσιακά clutches για τις πιο glamorous γιορτινές εμφανίσεις σου.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Δερμάτινα κολάν και jackets, τρουκς, δαντελένιες λεπτομέρειες και εκκεντρικά ankle boots για εμφανίσεις με rock χαρακτήρα! Και μην ξεχνάς: για να αναβαθμίσεις και να δώσεις λάμψη στα μαύρα σου σύνολα, ολοκλήρωσέ τα με έντονα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

Read More

And More