Τι θα φορέσεις το Πάσχα; Τα κομμάτια-κλειδιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας σεταρισμένα με στιλ!

Το Πάσχα έφτασε, και αν ακόμη δεν έχεις έχεις βρει το τέλειο outfit για να ξεχωρίσεις δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο! Η βραδιά της Ανάστασης είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να προσέξεις το ντύσιμο σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου! Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξεφύγεις από τις σιλουέτες που ξέρεις πως σε κολακεύουν και που νιώθεις αυτοπεποίθηση φορώντας τις.

Για αυτό η Σοφία Σούζα, fashion editor του TLIFE, με βάση 3 βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που είναι το φόρεμα, η φούστα και το παντελόνι, συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα της αγοράς για να συνθέσεις το outfit σου σύμφωνα με το στιλ που προτιμάς!

/
Ένα φόρεμα είναι η πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή αφού το μόνο που χρειάζεται είναι το σωστό styling με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Η Σοφία σου δημιούργησε 2 total looks με βάση το φόρεμα για να σου δώσει έμπνευση.

Κάνει “κλικ” επάνω στην φωτογραφία για να δεις τις προτάσεις της…

/
Αν το δυνατό σημείο στο σώμα σου είναι τα πόδια σου, τότε μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις και μια ωραία φούστα. Συνδύασέ την με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα κομψό τοπ αλλά και με κοσμήματα που θα την αναδείξουν.

Κάνε “κλικ” στην φωτογραφία για να δεις τι σου προτείνει η Σοφία…

/
Αν όμως προτιμάς να επιλέξεις ένα παντελόνι για την περίσταση μπορείς με chic tops, blazers και αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις να προσθέσεις θηλυκότητα στο look σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More