Maxi, midi, mini: Οι ωραιότερες φούστες της αγοράς στις βιτρίνες του TLIFE!

Οι φούστες αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο βασικά κομμάτια στην γυναικεία γκαρνταρόμπα Κάθε σεζόν όμως αλλάζουν οι γραμμές τους και ο τρόπος που τις φοράμε.

Για αυτό η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα έκανε για ακόμα μια φορά έρευνα αγοράς και επέλεξε φούστες σε όλα τα μήκη και σε πολλά και διαφορετικά στιλ ώστε να ενημερωθείς σωστά και να βρεις αυτή που ψάχνεις και σε εκφράζει. Επιπλέον σου δίνει styling tips και πολλές ιδέες για φρέσκους συνδυασμούς ανάλογα με αυτή που που τελικά θα επιλέξεις.

Για να δεις όλες τις προτάσεις της κάνε κλικ επάνω στις εικόνες!

/
Οι μίνι φούστες είναι αναμφισβήτητα η πιο sexy επιλογή που χρειάζεται ωραία πόδια. Επίλεξε τη γραμμή που προτιμάς και συνδύασέ την με φλατ σανδάλια για πρωινές βόλτες μέσα στην πόλη ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα για εντυπωσιακά βραδινά looks.

Για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα

/
Το κυρίαρχο μήκος της σεζόν! Οι φούστες μέχρι το γόνατο είναι και πάλι εδώ πιο θηλυκές και sexy από ποτέ. Διάλεξε τη midi φούστα σου στη γραμμή που κολακεύει το σώμα σου και ταίριαξέ την με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες αλλά και με πλατφόρμες.

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” στην εικόνα…

/
Οι maxi φούστες είναι απόλυτα συνδεδεμένα με καλοκαιρινές βόλτες αφού δίνουν άνεση και παράλληλα δεν σε ζεσταίνουν. Δες τις maxi casual επιλογές για πιο bohemian συνδυασμούς αλλά και μακριές επιλογές που μπορείς να φορέσεις στις βραδινές σου εξόδους.

Κάνε “κλικ” στην εικόνα για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας…

Read More

And More